NYFORLOVET: Jason Aldean sier han er lykkeligere enn noen gang. Nå planlegger han bryllup med kjæresten Brittany Kerr. Foto: insight media/All Over Press
NYFORLOVET: Jason Aldean sier han er lykkeligere enn noen gang. Nå planlegger han bryllup med kjæresten Brittany Kerr. Foto: insight media/All Over PressVis mer

Gifter seg med sin 11 år yngre elskerinne

Kjærligheten blomstrer for sangfuglene.

SEOGHØR.NO: Country-stjernen Jason Aldean (37) har forlovet seg med «American Idol»-stjernen Brittany Kerr (26), bekrefter talspersonen hans til UsWeekly.com.

 

Frieriet skjedde i San Diego dyrepark onsdag.

- Min kjære klarte det igjen. Det har vært en fantastisk dag, skrev Kerr under et bilde hvor hun mater en sjøløve på Instagram torsdag.

 

Paret har tidligere fått hard medfart i media.

Bilder av duoen i het omfavnelse dukket nemlig opp i 2012 mens Aldean var en gift mann med to barn.

Utroskapen resulterte i at hans 12 år lange ekteskap med kona Jessica Ussery gikk i oppløsning.

Både Aldean og Kerr gikk den gang ut med offentlige beklagelser for oppførselen deres.

Måtte forsvare forholdet

I juni viste paret seg sammen for første gang da de dukket opp hånd i hånd under CMT Music Awards. Dette vakte nok en gang mange negative reaksjoner.

Jason gikk da ut i sosiale medier og forsvarte forholdet sitt til Brittany.

- Jeg er så lei av at folk dømmer oss over ting de ikke vet noe om. Jeg har gjort mine feil, men jeg er en bedre person i dag på grunn av dette og ville ikke forandret på noe.

- Jeg er lykkeligere nå enn noen gang tidligere, så takk til alle som har støttet oss. Vi er glade og livet går videre. Det er på tide at alle lar livet gå videre, skrev han på Instagram.

Aldean har barna Keeley (11) og Kendyl (6) med ekskona Jessica.

 

LES OGSÅ: Kerry Katona ba bryllupsgjestene om penger