FORLOVET: Shenae Grimes og Josh Beech på første rad under Topshops visning under moteuken i London i høst. Foto: All Over Press
FORLOVET: Shenae Grimes og Josh Beech på første rad under Topshops visning under moteuken i London i høst. Foto: All Over PressVis mer

Gifter seg med modell-kjæresten

«90210»-stjerne Shenae Grimes er forlovet.

SEOGHØR.NO: «Beverly Hills, 90210»-skuespiller Shenae Grims (23) har sagt ja til å gifte seg med sin engelske kjæreste Josh Beech (24), skriver nettstedet UsMagazine.

Paret har datet siden våren, men er ifølge kilder så forelsket i hverandre at de ikke klarer å vente med giftemål:

- Josh kan ikke se seg selv sammen med noen andre, og spurte derfor om hun ville gifte seg med ham. Hun er opp etter ørene forelsket, og svært lykkelig. Siden de møtte hverandre har de snakket sammen non-stop, og de gangene de har vært opptatt på hver sin kant, har de tekstet, tvitret, skypet og ringt hverandre konstant.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Beech er modell for merker som Burberry, Just Cavalli og Levi's 501 Jeans, i tillegg til at han designer T-skjorter sammen med en kompis.

Siden brudgommen er fra England har paret bestemt seg for at bryllupet skal skje på den royale øya, en gang til neste år.

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Shenae Grimes nekter for at hun sulter seg