Gifter seg med millionær

Agnetha Fältskog stråler av lykke etter at hun har funnet kjærligheten hos svenskekongens venn.

SMILER IGJEN: Fältskog har tidligere blitt forfulgt av en eks-kjæreste. Men huner trygg på at ekteskapet med Bertil vil vare livet ut... Foto: Scanpix/AP
SMILER IGJEN: Fältskog har tidligere blitt forfulgt av en eks-kjæreste. Men huner trygg på at ekteskapet med Bertil vil vare livet ut... Foto: Scanpix/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Voulez-Vous!


Fältskog (56) - kjent som et av medlemmene i den svenske popgruppa ABBA -  har kjent sin nye forlovede Bertil Nordström (62) i over 20 år. Men følelsene blusset opp da de traff hverandre på et utested i Stockholm før jul.


Blondinen - som er "Mama mia" for to barn fra sitt tidligere  ekteskap med ABBA-kollega Björn Ulvaeus (61) - har holdt en lav profil de siste årene. Men hun var ikke i tvil om å ta i mot en "Ring, ring",  da kjæresten ba henne "Take a chance on me".


Nordstrøm - som tilhører den innerste kretsen rundt det svenske kongeparet - har mye "Money, money, money" etter en lang karriere i svensk næringsliv. Han har også en stor gård ved Uppsala.


Millionæren har vært gift to ganger tidligere og har fem barn fra før.


Og Nordström klarte knapt holde hendene borte fra sin "Dancing Queen" da paret nylig igjen ble sett på en av Stockholms nattklubber.


- De er utrolig forelsket i hverandre. Agnetha har endelig funnet den store kjærligheten i livet, sier en av hennes venner til svensk TV4.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer