<strong>KJÆRESTER PÅ TV - OG PRIVAT:</strong> Heather Locklear og hennes tidligere «Melrose Place»-kollega Jack Wagner har når forlovet seg ifølge Radaronline.com. Foto: All Over Press
KJÆRESTER PÅ TV - OG PRIVAT: Heather Locklear og hennes tidligere «Melrose Place»-kollega Jack Wagner har når forlovet seg ifølge Radaronline.com. Foto: All Over Press Vis mer

Gifter seg med Melrose Place-kjæresten

Heather Locklear bekrefter ryktene.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 90-talls serien hadde skuespillerne Heather Locklear og Jack Wagner et stormfullt forhold i rollene som Amanda Woodward og Peter Burns.

Men etter at Locklears ekteskap til Bon Jovi-gitaristen Richie Sambora brøt sammen i 2006, har de to blitt et av Hollywoods mest forelskete kjendispar.

De hete følelsene har ført til at ryktene om et bryllup har svirret i lang tid, men nå bekrefter Locklear at hun er klar for å gå til alters på nytt.

- Heather og Jack har forlovet seg, sier en talsmann for Locklear til nettsiden Radaronline.com.

Forhåpentligvis går dette ekteskapet bedre for Heather Locklear enn hennes forrige. Den blonde skuespilleren opplevde nemlig i 2006 en av sitt livs største nedturer, da ektemannen Richie Sambora innledet et forhold til hennes venninne Denise Richards.

Locklear har et barn fra ekteskapet med Sambora og har tidligere også vært gift med Mötley Crüe-trommisen Tommy Lee.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ødela ikke ekteskapet hans

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer