DEN GANG DA: Van Halen var lenge gift med Valerie Bertinelli. Da ekteskapet gikk i oppløsning i 2007, skrev sistnevnte bok om blant annet livet med rockeren. Foto: All Over Press
DEN GANG DA: Van Halen var lenge gift med Valerie Bertinelli. Da ekteskapet gikk i oppløsning i 2007, skrev sistnevnte bok om blant annet livet med rockeren. Foto: All Over PressVis mer

Gifter seg med manageren

Eddie Van Halen fridde til manageren på ferie.

SEHER.NO: Gitarist og låtskriver Eddie Van Halen (53) har forlovet seg med sin manager Janie Liszewski (38).

En nær venn av paret røpet nyheten overfor People, og forteller at Van Halen fridde 4. august, under en kjærlighetsferie på Hawaii.

- De er lykkelige og svært forelsket, og ser fren til å dele livet med hverandre. De har bestemt seg for hverandre, og for å oppleve livet på en helt ny, positiv og lidenskapelig måte, forteller kilden.

Bryllupet er forventet å gå av stabelen i juni neste år, og da får rockeren, som også ligger på Forbes liste over verdens 10 best betalte artister, se sin unge brud gå ned midtgangen.

Artisten, som lenge har hatt store alkoholproblemer, ser altså endelig ut til å ha tatt seg sammen og bestemt seg for å få livet på rett kjøl igjen.

Så nå gjenstår det bare å se om dette ekteskapet kan bli mer vellykket enn hans første. Som han selv sier i en av sine låter: "Only time will tell if we stand the test of time"...

Van Halen var tidligere gift med skuespillerinnen Valerie Bertinelli fra 1981 til 2007. De deler omsorgsretten til deres eneste sønn Wolfgang.

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Gromme gitarhelter