Gifter seg med kjæresten i utlandet

Men Terje Sporsem angrer på at han fridde på direkten.

GIFTER SEG: - Ja, det blir neste år. Men ikke i Norge, sier Terje Sporsem om det forestående bryllupet. Her er han avbildet med Katrine Myrenget hennes lillesøster Hanne Myrenget (t.v) og sin datter Adelin Sporsem. Foto: SCANPIX
GIFTER SEG: - Ja, det blir neste år. Men ikke i Norge, sier Terje Sporsem om det forestående bryllupet. Her er han avbildet med Katrine Myrenget hennes lillesøster Hanne Myrenget (t.v) og sin datter Adelin Sporsem. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Terje Sporsem (35) hadde «hele Norge» som vitner da han fridde til sin kjære Katrine Myrenget på direkten på radiokanalen P4. Stedet var Ekebergsletta i Oslo i 2006, og 35-åringen stilte med diamantring, roser og champagne.

Til Her og Nå forteller komikeren fra Ålesund at han ikke ville gjort det samme i dag.

- Uff. Det angrer jeg sånn på. Jeg hadde ikke gjort det i dag. Det var så offentlig, forteller han til ukebladet.

Den tidligere «Skal vi danse»-deltageren fikk ja fra Katrine. Men bryllupet har imidlertid latt vente på seg. Nå har de derimot tatt grep. Snart skal de smis i hymens lenker.

- Ja, det blir neste år. Men ikke i Norge, sier Terje Sporsem til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skulle ha vært på Utøya  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer