Nicki Minaj:

Gifter seg med drapsdømt mann

Avslører at paret har skaffet seg ekteskapslisens.

PLANLEGGER BRYLLUP: Artist Nicki Minaj avslørte nylig at hun skal gifte seg med kjæresten Kenneth Petty. Foto: NTB scanpix
PLANLEGGER BRYLLUP: Artist Nicki Minaj avslørte nylig at hun skal gifte seg med kjæresten Kenneth Petty. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske sangeren Nicki Minaj (36) og kjæresten Kenneth Petty skal gifte seg, det skriver Us Weekly.

Nyheten avslørte 36-åringen selv i sitt eget radioshow, kalt Queen Radio, og her forteller sangfuglen at hun og kjæresten har skaffet seg en ekteskapslisens; Et dokument fra staten eller kirken som gir et par rett til å gifte seg.

- Jeg tror jeg har funnet det jeg har lengtet etter: Ren lykke. Det har vært så vanskelig å komme til et sted jeg er lykkelig. Nå som jeg er her, vil jeg ikke gi slipp på det for noen eller noe, forteller Minaj i radioprogrammet, ifølge nettstedet.

Videre deler artisten at hun ikke er gravid, men at hun definitivt ønsker seg barn i fremtiden.

Tidligere drapsdømt

Den verdenskjente musikeren har tidligere omtalt kjæresten som sin ektemann. Det gjorde hun blant annet i en episode av radioprogrammet i mars.

- Hver kveld når jeg går ut av dusjen masserer ektemannen min føttene mine med en deilig hudkrem, uttalte hun den gang.

View this post on Instagram

I’m Barbie, this is Ken #Megatron video out now

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Artistens forlovede har flere dommer bak seg. Han har blant annet en voldtektsdom fra 1995 etter en hendelse med en 16 år gammel jente, ifølge Us Weekly.

I tillegg er Petty registrert som en seksuell lovbryter i New York. Han tilbrakte også nærmere syv år i fengsel etter at han erkjente seg skyldig i et drap som fant sted i 2002, skriver nettstedet.

Det er kun et halvt år siden Minaj og Petty avslørte forholdet.

- Kom du deg noensinne ut av byen hvor ingenting skjer? Det er ingen hemmelighet... at vi..går tom for tid, delte Minaj med sine 103 millioner følgere på Instagram.

Kjendisfest endte i slåsskamp

Nicki Minaj skaper stadig overskrifter i amerikanske medier, men i september var det imidlertid én spesiell hendelse, nærmere sagt en slåsskamp som vakte stor oppsikt.

Da havnet nemlig Minaj og rapstjerna Cardi B i en slåsskamp under en etterfest i forbindelse med New York Fashion Week. Bilder og videoer fra hendelsen spredte seg som ild i tørt gress i sosiale medier - blant annet et bilde av Cardi B med en stor, hoven kul i panna fikk mye oppmerksomhet.

Kort tid etter hendelsen brøt Nicki Minaj tausheten. I en sending av radioshowet Queen Radio på Beats 1, fortalte hun at hun ble svært ydmyket over det som skjedde.

Saken fortsetter nedenfor.

BLÅVEIS: Cardi B dro hjem fra kjendisfesten i New York med blåveis etter opptøyene med Nicki Minaj. Foto: NTB Scanpix
BLÅVEIS: Cardi B dro hjem fra kjendisfesten i New York med blåveis etter opptøyene med Nicki Minaj. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- La meg bare si dette.. Her om dagen var jeg en del av noe som var så skremmende og ydmykende å gå gjennom foran så viktige mennesker... Mennesker som har orden i livene sine. Måten de gikk forbi oss da de så dette motbydelige opprøret, vil jeg aldri glemme. Jeg ble skremt. Jeg kunne ikke tro hvor ydmykende det føltes, og hvordan det fikk oss til å framstå, sa hun, ifølge Us Weekly.

Uka før skrev Cardi B i en tekst på Instagram at «Anaconda»-sangeren hadde kritisert henne for hvordan hun oppdrar dattera Kulture Kiari Cephus.

Dette avviste Minaj i radiosendinga.

- Jeg vil gjerne si at jeg aldri hadde diskutert noen sitt barn... Jeg ville aldri ha snakket om barn eller hvordan noen oppdrar barnet sitt. Det er så vilt for meg at mennesker alltid trenger å male meg som en ond person, forklarte hun videre.

Saken fortsetter nedenfor.

STUNT: Det gikk ikke helt etter planen da Rød Løpers Jonas Hammer skulle imponere Nicki Minaj under superstjernas Oslo-besøk Vis mer

- Lar deg ikke snakke dritt om meg

I flere år har de to rapperstjernene hatt en intern feide mellom seg. Ifølge Billboardskal det hele ha begynt etter at de i starten av sine karrierer ofte ble sammenliknet med hverandre - noe som i seinere tid har endt opp med at de stadig rapper om hverandre med en dissende tone.

Allerede dagen etter slåsskampen delte Cardi B sine tanker om hendelsen med en lang tekst på sin Instagram-profil:

View this post on Instagram

PERIOD.

A post shared by MOSTHATEDCARDI (@iamcardib) on

«...Du har behandlet andre artister i bransjen dårlig. Du har sagt at hvis de jobber med meg, så dropper du dem. Jeg lar deg snakke dritt om meg. Jeg har konfrontert deg ansikt til ansikt en gang, jeg har konfrontert deg ansikt til ansikt to ganger, og hver gang har du avvist meg. Men når du kommenterer hvordan jeg er som mor, og min evne til å ta vare på barnet mitt, renner begeret over for meg..», skrev hun blant annet.

SUPERSTJERNE: Håpefulle måtte vente i flere timer på Nicki Minaj utenfor Tidal sine kontorer i Oslo. Da hun endelig ankom hastet hun forbi, men en heldig fan fikk drømmen sin oppfylt. Video: Kine Falch Vis mer

LES OGSÅ: Tv-profilen lagt i koma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer