Gifter seg med cubansk model

Den tidligere basketballproffen Michael Jordan fridde til kjæresten.

MANN OG KONE: Michael Jordan og Yvette Prieto gifter seg. Her fra da de to var på romantisk ferie i Monaco for noen år siden. Foto: Stella Pictures
MANN OG KONE: Michael Jordan og Yvette Prieto gifter seg. Her fra da de to var på romantisk ferie i Monaco for noen år siden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Amors piler har virkelig skutt fart i Hollywood den siste tiden. Nylig har det blitt kjent at både Britney Spears (30), Matthew McConaughey (42), John Legend (32) og Steven Tyler (63) har fått ring på fingeren.

Basketball-legenden Michael Jordan (48) er ikke dårligere, og fridde i romjulen til kjæresten Yvette Prieto (32), skriver Us Magazine.

Paret har vært sammen i tre år, og dette blir Jordans ekteskap nummer to. Han var i 16 år gift med Juanita Vanoy (52), som han har barna Jeffrey Michael (23), Marcus James (21) og Jasmine (18) med.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: 3 år og pynter seg med kroppskunst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer