HEFTIG KYSS: Ashton Kutcher og Cameron Diaz gifter seg og havner i senga etter en fyllerunde i filmen "What happens in Vegas". Foto: All Over Press
HEFTIG KYSS: Ashton Kutcher og Cameron Diaz gifter seg og havner i senga etter en fyllerunde i filmen "What happens in Vegas". Foto: All Over PressVis mer

Gifter seg med Cameron Diaz

Privat er han gift med 43 år gamle Demi Moore, men på lerretet er det yngre damer som gjelder for Ashton Kutcher.

SEHER.NO: Kort tid etter at han klinte til med heftige kysse-scener i komi-serien "Miss Guided", er Ashton Kutcher (30) klar med mer leppegymnastik - denne gang med Cameron Diaz (35).

Paret spiller hovedrollene i den nye filmen "What happens in Vegas". Filmen handler om en mann og en kvinne som sammen vinner en stor sum penger og gifter seg etter en fyllerunde på byen.

I tillegg til kyssescenene måtte Kutcher og Diaz filme flere lettkledde senge-scener før regissøren ble fornøyd.

Etter å ha hatt suksess som produsent av MTV-programmet "Punk'd", satser Ashton Kutcher nå hardt på en film-karriere, og som regel innebærer det hete roller med unge, vakre kvinner.

Og selv om Ashton ikke ser ut til å ha noe imot å dra på jobben, er det tvilsomt om hans  15 år eldre kone Demi Moore er like fornøyd.

I tillegg til å løpe ned dørene hos Hollywoods fremste plastiske kirurger for å holde på ungdommen, har Demi flere ganger klaget høylytt over at hun ikke lenger får fristende rolletilbud.

- Jeg er drittforbannet, og jeg har ikke tenkt til å ta imot dette stort lenger. Jeg har mer å gi som skuespiller, sa Demi til Daily Mail i fjor.

Da hjelper det neppe på humøret å se ektemannen hale i land den ene hovedrollen etter den andre.

"What happens in Vegas" har norsk premiere 9. mai.

LES OGSÅ: Demis cover-trippel