Peter Cook:

Gifter seg med 39 år yngre dame

Christie Brinkleys eksmann gifter seg på nytt - med 21-åring.

FORLOVET: Christie Brinkleys eksmann Peter Cook (60) har forlovet seg med 39 år yngre Alba Jancou (21). Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Christie Brinkleys eksmann Peter Cook (60) har forlovet seg med 39 år yngre Alba Jancou (21). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den tidligere supermodellen Christie Brinkley (65) har gjennom livet vært gift fire ganger, blant annet med artisten Billy Joel (70) og arkitekten Peter Cook (60). Sistnevnte skilte hun seg fra i 2008.

Brinkley har med sitt unge utseende sjokkert mennesker verden over de siste årene, men uansett hvor ung hun ser ut i midten av 60-årene slår hun nok ikke eksmannens kommende kone.

Peter Cook har nemlig forlovet seg med den 21 år gamle studenten Alba Jancou. Det melder Page Six.

Fridde i Hellas

Ifølge nettstedet skal Cook ha fridd til Jancou, som er like gammel som hans egen datter Sailor Brinkley Cook (21), i den greske byen Santorini i midten av september.

60-åringen er, til tross for den store aldersforskjellen, overbevist om at han nå har møtt sin «sjelevenn».

Dancing with the stars-stjernen Julianne Hough giftet seg i romantiske omgivelser i Idaho. Vis mer

I en kommentar til Page Six forteller Cook at han ser fram til tiden som kommer.

- Vi anser oss som ekstremt heldige som har funnet vår sjelevenn i hverandre. Vi ser fram til mange år som gift.

Ifølge Page Six fridde han med en 16 karats diamantring etter å ha datet Alba i et års tid. En kilde kan avsløre til nettstedet at paret ønsker at bryllupet skal finne sted i Europa.

Trøblete skilsmisse

Selv om Peter Cook tilsynelatende svever på en rosa sky om dagen, har han tidligere vært gjennom mer turbulente tider.

Grunnen til at Christie Brinkley i 2008 tok ut skilsmisse fra den nå 60 år gamle arkitekten skal ha vært at han var utro. I 2012 gikk paret i retten etter gjentakende uenigheter, noe som resulterte i at de gjennom en kontrakt ble enige om å aldri snakke med hverandre igjen.

SKILTE SEG: Christie Brinkley skilte seg fra ektemannen Peter Cook i 2008. Foto: NTB Scanpix
SKILTE SEG: Christie Brinkley skilte seg fra ektemannen Peter Cook i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det har vært enormt frustrerende å måtte gå gjennom rettssystemet, i søken etter fred og beskyttelse for familien. Mens jeg samtidig har blitt misbrukt på forskjellig vis av den narsissistiske eksmannen min, skrev Brinkley på Facebook tilbake i 2012.

Cook var på sin side ikke fornøyd med at ekskona tok til sosiale media for å berette om problemene for hele verden.

- Jeg prøver ikke å selge billetter til noe. Jeg har ikke bedt om all oppmerksomheten fra media rundt dette. Det må da være en bedre måte å takle det på? Hvis jeg hadde vært en så dårlig pappa, hvorfor overlater hun til stadighet ansvaret for ungene til meg? sa han til ABC News.

LES OGSÅ: Overrasket med datteren (2)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer