FORLOVET: Christie Brinkleys eksmann Peter Cook (60) har forlovet seg med 39 år yngre Alba Jancou (21). Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Christie Brinkleys eksmann Peter Cook (60) har forlovet seg med 39 år yngre Alba Jancou (21). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Peter Cook:

Gifter seg med 39 år yngre dame

Christie Brinkleys eksmann gifter seg på nytt - med 21-åring.

Den tidligere supermodellen Christie Brinkley (65) har gjennom livet vært gift fire ganger, blant annet med artisten Billy Joel (70) og arkitekten Peter Cook (60). Sistnevnte skilte hun seg fra i 2008.

Brinkley har med sitt unge utseende sjokkert mennesker verden over de siste årene, men uansett hvor ung hun ser ut i midten av 60-årene slår hun nok ikke eksmannens kommende kone.

Peter Cook har nemlig forlovet seg med den 21 år gamle studenten Alba Jancou. Det melder Page Six.

Fridde i Hellas

Ifølge nettstedet skal Cook ha fridd til Jancou, som er like gammel som hans egen datter Sailor Brinkley Cook (21), i den greske byen Santorini i midten av september.

60-åringen er, til tross for den store aldersforskjellen, overbevist om at han nå har møtt sin «sjelevenn».

Dancing with the stars-stjernen Julianne Hough giftet seg i romantiske omgivelser i Idaho. Vis mer

I en kommentar til Page Six forteller Cook at han ser fram til tiden som kommer.

- Vi anser oss som ekstremt heldige som har funnet vår sjelevenn i hverandre. Vi ser fram til mange år som gift.

Ifølge Page Six fridde han med en 16 karats diamantring etter å ha datet Alba i et års tid. En kilde kan avsløre til nettstedet at paret ønsker at bryllupet skal finne sted i Europa.

Trøblete skilsmisse

Selv om Peter Cook tilsynelatende svever på en rosa sky om dagen, har han tidligere vært gjennom mer turbulente tider.

Grunnen til at Christie Brinkley i 2008 tok ut skilsmisse fra den nå 60 år gamle arkitekten skal ha vært at han var utro. I 2012 gikk paret i retten etter gjentakende uenigheter, noe som resulterte i at de gjennom en kontrakt ble enige om å aldri snakke med hverandre igjen.

SKILTE SEG: Christie Brinkley skilte seg fra ektemannen Peter Cook i 2008. Foto: NTB Scanpix
SKILTE SEG: Christie Brinkley skilte seg fra ektemannen Peter Cook i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det har vært enormt frustrerende å måtte gå gjennom rettssystemet, i søken etter fred og beskyttelse for familien. Mens jeg samtidig har blitt misbrukt på forskjellig vis av den narsissistiske eksmannen min, skrev Brinkley på Facebook tilbake i 2012.

Cook var på sin side ikke fornøyd med at ekskona tok til sosiale media for å berette om problemene for hele verden.

- Jeg prøver ikke å selge billetter til noe. Jeg har ikke bedt om all oppmerksomheten fra media rundt dette. Det må da være en bedre måte å takle det på? Hvis jeg hadde vært en så dårlig pappa, hvorfor overlater hun til stadighet ansvaret for ungene til meg? sa han til ABC News.

LES OGSÅ: Overrasket med datteren (2)