NYTT SJOKK: Michael Lohan har forlovet seg med, Erin Muller (24), som er på samme alder som datteren Lindsay. Foto: Montasje
NYTT SJOKK: Michael Lohan har forlovet seg med, Erin Muller (24), som er på samme alder som datteren Lindsay. Foto: MontasjeVis mer

Gifter seg med 24-åring

Li-Los stemor er bare to år eldre enn henne selv.

LOS ANGELES (Seher.no): Faren til Hollywood-stjernen, Lindsay Lohan (22), slutter aldri å sjokkere.

For bare to måneder siden ble litt av en overraskelse avslørt for Li-Lo og hennes tre søsken: De har en hemmelig halvsøster på 13 år som deres far, Michael Lohan (48) fikk med en kvinne mens han fremdeles var gift med deres mor, Diana Lohan (45).

Og nå skal Michael ha forlovet seg med sin 24 år gamle kjæreste, Erin Muller, som bare er to år eldre enn hans berømte datter.

- Michael fridde nylig til kjæresten Erin Muller, men de holder det foreløpig hemmelig, forteller en kilde til OK!magazin - det samme bladet som røpet hemmeligheten om hans ukjente datter.

Paret, som har vært sammen siden november i fjor, har ennå ikke kommentert nyheten selv, men på et arrangement forrige helg skal Erin ha dukket opp med en stor diamantring som skrek "vi er forlovet", skriver bladet.

Hva Lindsay synes om å få en stemor som egentlig kunne vært hennes storesøster - er fremdeles ukjent.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Lindsay er skuffet over faren