FILMHELT: Aaron Johnson gjør for tiden suksess med filmen «Kick-Ass», hvor han spiller en tenåring som bestemmer seg for å prøve seg som superhelt. Foto: Filmweb
FILMHELT: Aaron Johnson gjør for tiden suksess med filmen «Kick-Ass», hvor han spiller en tenåring som bestemmer seg for å prøve seg som superhelt. Foto: FilmwebVis mer

Gifter seg med 24 år eldre kvinne

Den 19 år gamle filmstjernen får en stedatter på 13...

SEHER.NO:  19 år gamle Aaron Johnson gjør for tiden suksess over hele verden med hovedrollen i sin gjennombruddsfilm «Kick-Ass», hvor han blant annet finner tonen med Lyndsy Fonseca (22).

Men på hjemmefronten er det ikke noen jevnaldrende kvinne som har kapret Johnsons hjerte.

Søndag bekreftet skuespilleren at han har forlovet seg med den 24 år eldre kvinnelige filmregissøren Sam Taylor-Wood.

Paret møttes under innspillingen av filmen «Nowhere Boy», hvor Taylor-Wood regisserte og Johnson spilte en ung John Lennon.

- Jeg er en gammel sjel og hun har en ung sjel. Jeg har en fantastisk kvinne. Hun er vidunderlig og en fantastisk mor, sier Johnson til People.

Taylor-Wood har barna Angelica (13) og Jessie (3) fra tidligere forhold. Aaron er dermed kun seks år eldre enn sin nye stedatter, uten at det ser ut til å plage ham.

I tillegg til bryllup, forbereder paret seg også på å bli foreldre sammen for første gang.

- Jeg gleder meg. Jeg er jo allerede en stefar, så nervene har forsvunnet for lengst, sier Johnson til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mickey Rourke (56) prøvde seg på 18-åring