LYKKELIG PAR: Andreas Nørstrud gifter seg med 18 år gamle Maren fra Fredrikstad. De to begynte å få kontakt med hverandre da Maren var 17 år gammel. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør
LYKKELIG PAR: Andreas Nørstrud gifter seg med 18 år gamle Maren fra Fredrikstad. De to begynte å få kontakt med hverandre da Maren var 17 år gammel. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og HørVis mer

Gifter seg med 18 år gammel jomfru

Her er «Farmen»-Andreas' kommende kone.

SEOGHØR.NO: Andreas Nørstrud (29) fikk mye oppmerksomhet for sitt svært konservative verdi- og
kvinnesyn og sine kontroversielle uttalelser, da han deltok i «Farmen» på TV 2 i fjor høst.

Nylig kunne Se og Hør avsløre at 29-åringen fra Tuddal i Telemark har funnet sin store kjærlighet, og at han allerede har fridd. Andreas’ nye flamme er Maren Andrea Hansen (18) fra Fredrikstad.  

Ifølge Andreas selv var ikke frieriet, som fant sted 20. august, av den spesielt romantiske sorten.

– Jeg synes ikke det er viktig å gjøre slike ting så romantisk, jeg er ikke typen som varter opp med tusen roser og slikt. Det som er viktig er hverdagen man skal leve i, sier 29-åringen til Se og Hør.
 
Han beskriver frieriet på denne måten:

– Jeg hadde beiset og gikk i arbeidsklær. Etter hvert tok jeg henne til side, og spurte om hun ville leve et liv med meg. Jeg kjente at hjertet slo litt raskere, men jeg la ikke så mye innsats i det ytre.
 
Den tidligere «Farmen»-deltagerens nye flamme sto i 2011, som 16-åring, fram i Fredriksstad Blad sammen med sin mor og fortalte om en tøff ungdomstid preget av alkohol og narkotika. Det hører imidlertid fortiden til. 

- Det gjør meg ingenting. Alle gjør valg i livet som ikke er bra, og det viktigste for meg er at jenta er ren. Hun dummet seg ut da, men det er ingen krise nå, mener 29 år gamle Andreas, som tidligere har uttalt at den dagen han gifter seg - er det helst med en jomfru.

Til Se og Hør avslører han at dette ønsket nå er oppfylt.

Les stort intervju, og se bildene av paret, i Se og Hør Weekend, som er i salg fra fredag!LES OGSÅ: «Farmen»-Andreas fikk kjæreste og fridde