GIFTER SEG: - Jeg har aldri vært så nervøs i hele mitt liv. Det blir en gledens dag, men også helt spesielt, sier Terje Schrøder, som skal gifte seg med sin italienske kjæreste, Paolo. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: - Jeg har aldri vært så nervøs i hele mitt liv. Det blir en gledens dag, men også helt spesielt, sier Terje Schrøder, som skal gifte seg med sin italienske kjæreste, Paolo. Foto: Stella PicturesVis mer

Gifter seg med 15 år yngre mann

- Jeg skal stå hvit brud, erkjenner «Great Garlic Girls»-stjernen.

SEHER.NO: «Great Garlic Girls»-stjernen Terje Schrøder (47) slutter aldri å overraske. Nå skal han gifte seg med sin 15 år yngre kjæreste, den italienske artisten Paolo Tuci (32). Etter at de to er viet i Oslo tinghus, blir det et godt, gammeldags bryllup i Frogner kirke, skriver Her og Nå.

- Jeg skal stå hvit brud, innrømmer den forelskede 47-åringen.
 
Brudekjolen er foreløpig en godt bevart hemmelighet. Men ifølge bladet blir det ikke småtterier. Schrøder får nemlig en kjole som lages spesielt for ham av stylist og designer, og tidligere «Great Garlic Girls»-partner, Cårejonni Enderud (44).
 
- Jeg har aldri vært så nervøs i hele mitt liv. Det blir en gledens dag, men også helt spesielt. det er noe veldig privat og kommer til å bli følelsesmessig, mener Schrøder.

Terje og Paolo møttes for første gang i den norditalienske kystbyen Torre del Lago etter et «Great Garlic Girls»-show. Ifølge Her og Nå var det Paolo som fridde til til den norske artisten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er skapkvinne!