Lisa Børud:

Gifter seg likevel

Artisten inngår ekteskap i mai som planlagt, selv om festen kanskje må vente.

GIFTER SEG I MAI: Lisa Børud er klar til å si ja til forloveden som planlagt. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
GIFTER SEG I MAI: Lisa Børud er klar til å si ja til forloveden som planlagt. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Arrangementer blir satt på vent til coronaviruset har herjet fra seg som verst i store deler av verden. Det betyr også at bryllup må vike mens vi alle holder avstand fram til det er trygt å ta opp hverdagen igjen.

Flere norske kjendiser har satt sine planlagte brylluper på vent som følge av pandemien, blant andre programleder Tiril Sjåstad Christiansen (24) og forloveden Stian Lauritzen (32).

Snowboardstjerna Silje Norendal (26) og kjæresten Alexander Bonsaksen (33), som skulle gifte seg i Italia til sommeren, har valgt å utsette bryllupet et helt år.

Flere lever også i håpet om at sommerbryllupene deres blir som planlagt.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Skal fortsatt gifte seg

Artist Lisa Børud (23) skal etter planen gifte seg om to måneder, men det gjenstår fortsatt å se om det blir som planlagt. Det betyr imidlertid ikke at hun og forloveden Chris-Michael Gustavsen legger ekteskapet på is.

- Ekteskapet kommer til å bli inngått 30. mai, men om festen med alle menneskene finner sted da, må vi vurdere ut fra tiltak staten kommer med i påsken, skriver hun i en melding til Se og Hør.

Hun forteller også at de er friske og har det bra, til tross for at de opplever situasjonen og tida som «rar».

Møttes i Filadelfiakirken

Paret forlovet seg i august i fjor, og delte den hyggelige nyheten på Instagram. De hadde da vært kjærester i ett år.

Børud og Chris-Michael møttes i Filadelfiakirken, hvor Gustavsen jobber som ungdomspastor, og Børud har tidligere overfor Dagbladet beskrevet sin utkårede som «veldig stødig».

Hun var også klar i talen når det kommer til sitt eget forhold, blant annet om at de gikk fort fram i forhold til det mange mener er normalt.

- Jeg har følt på de tingene og tenkt at vi må vente litt så det høres bedre ut, og det skal jo ikke være sånn at det må høres bedre ut for andre. Det er bare trist, sa hun da hun var aktuell i MGP.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Åpen om troen

23-åringen har i mange år vært åpen om troen sin, også i sosiale medier, hvor hun har svart på spørsmål fra følgerne sine. På spørsmål fra Dagbladet om hvorfor hun har tatt valget om å dele så åpent, svarte artisten tidligere i år:

- Fordi jeg har tatt valget om å være meg selv egentlig.

- Det (troen journ. anm.) er en så stor del av meg og egentlig det viktigste for meg. Det er på en måte det jeg faller tilbake på når alt annet forsvinner. Hvis det hadde gått helt forferdelig med sangen, så er ikke livet over, fortsatte hun.

Se dette innlegget på Instagram

Min valentin hver dag

Et innlegg delt av LISA BØRUD (@lisaborud)

Hun understreket samtidig at hun aldri har fått kritikk for å være åpen om sin kristne tro, men at hun flere ganger har opplevd at folk har vært kritisk til det hun tror på.

- Mange synes det gjør det lettere for dem å være åpne når jeg er det. Jeg har tenkt på det om å dele og hva man sier. Jeg ønsker å være ærlig og tydelig, men ikke påtrengende. Hvis folk lurer, så skal de få svar, et ærlig svar.

Har is i magen

Børud og forloveden er som tidligere nevnt ikke de eneste som satser på at bryllupet går i boks. Overfor Dagbladet kan tidligere langrennsløper Martine Ek Hagen (28) fortelle at hun og forloveden Aleksander Ek fortsatt skal gifte seg 8. august.

- Foreløpig har vi is i magen, men det er klart at det kan bli utfordrende med planleggingen og gjennomføringen hvis dette fortsetter, forteller hun

Det var i juli i fjor at 28-åringen delte nyheten om at hun hadde forlovet seg med Ek.

- Han likte det, (detta usminka, bål-luktende, bustetrollet her) så han putta en ring på det, skrev hun et bilde av seg selv og kjæresten.

Paret har vært sammen i flere år. Overfor VG har Ek Hagen tidligere åpnet opp om forholdet - og spesielt det faktum at de begge har samme etternavn.

- Det er helt sykt. Vi er ikke i familie. (...) Vi har sjekket, forsikret en lattermild Ek Hagen i 2015.

BESTEMMER SEG: I sesongens siste episode av «Gift ved første blikk» skal parene bestemme seg for å forbli gift eller å gå hver til sitt. Video: Dplay Vis mer

LES OGSÅ: Demi Lovato røper ny flamme med Instagram-tabbe

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer