GIFTER SEG I SYDEN?: Maria Haukaas Storeng og Hans Marius Hoff Mittet vurderer å gifte seg i Syden på grunn av sine tettpakkete jobbkalendre. Foto: Lise Åserud / SCANPIX
GIFTER SEG I SYDEN?: Maria Haukaas Storeng og Hans Marius Hoff Mittet vurderer å gifte seg i Syden på grunn av sine tettpakkete jobbkalendre. Foto: Lise Åserud / SCANPIX Vis mer

Gifter seg i Syden?

MGP-jobben kan tvinge Maria til å endre bryllupsplanene.

SEHER.NO: Maria Haukaas Storeng (29) har måtte i fjor utsette planene om å gifte seg med kjæresten Hans Marius Hoff Mittet (31) på grunn av deltakelsen i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen i Beograd.

Nå vurderer også paret også å skrinlegge planene om å gifte seg i Norge på grunn av sine hektiske jobbkalendre.

- Foreløpig er planen et stort kirkebryllup, men sånn som jobbsituasjonen er nå, kan det fort hende vi tar med oss de nærmeste og presten til sørlige breddegrader, sier Maria til Ditt Bryllup ifølge VG.

Mens Maria for tiden er programleder for de norske delfinalene i Melodi Grand Prix sammen med Per Sundnes, er Hans Marius travelt opptatt med sin rolle i musikalen "Les Miserables".

Faktisk er timeplanen så tettpakket at Maria ikke er sikker på om paret får tid til å gifte seg i år heller.

- Det er nok for tidlig å si noe foreløpig. Det er mye jobbforpliktelser også i 2009, så ingenting er bestemt, sier Marias manager, Kathrine Synnes Finnskog, til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - De skal jo heller være glade