Siri Kristiansen:

Gifter seg i sommer

Radioprofilen og «Kompani Laurtizen»-deltaker Siri Kristiansen er forlovet med kjæresten Espen Bjurstedt.

GIFTER SEG: Siri Kristiansen og Espen Bjurstedt skal gifte seg i sommer. Foto: Privat
GIFTER SEG: Siri Kristiansen og Espen Bjurstedt skal gifte seg i sommer. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kunne komiker og radioprofil Siri Kristiansen (41) dele en gledelig nyhet med følgerne sine på Instagram. Her forteller hun nemlig at hun er forlovet - i form av tre emojier av forlovelsesringer.

«Hoppende glad», skriver hun under bildet.

Til VG forklarer «Kompani Laurtizen»-deltakeren at hun og samboeren Espen Bjurstedt (50) planlegger å gifte seg i sommer.

- Vi skal gifte oss, men ikke akkurat på gamlemåten. Vi er ikke ringforlovet, men vi har søkt om vigsel. Sendt inn papirene, sier hun til avisen.

Enige på fylla

Bruden skal etter planen stå på sensommeren. Paret har vært sammen i 13 år, og har to barn sammen - Jesper og Signe.

Til VG forteller hun også forlovelsen skjedde som følge av at det var noe de ble «enige om i fylla».

Til Se og Hør forteller hun at de har hatt kort tid på å planlegge bryllupet, og at det i henhold til daværende coronatiltak blir lite og intimt.

- Jeg har et veldig avslappa forhold til sånne ting. Hvis bryllupet mitt er meg i en kjole jeg fant i skapet, og det blir servert gryterett og rullekake, så er jeg fornøyd, forteller hun.

Det blir likevel ikke gryterett, men grillmat. Og kjolen, den kostet 900 kroner, avslører hun.

- Jeg hadde sikkert blitt «bridezilla» jeg også om jeg hadde hatt et år på meg til å planlegge. Men det er bare noen uker til, sier Kristiansen.

«Frieriet» var også av det mindre formelle slaget, noe 41-åringen har vært tydelig på at hun ønsket.

- Sånne romantiske klisjeer synes jeg er litt kleint. Vi snakket om det i fjor at vi skulle gjøre det i år, men så kokte det litt bort i kålen.

Kristiansen var denne våren med i den første sesongen av «Kompani Laurtizen», der hun kom seg nesten helt til finalen. Hun valgte imidlertid å trekke seg, ettersom hun ikke var motivert verken til å fortsette øvelsen, eller til å gjennomføre selve finalen, ettersom hun har flyskrekk.

Hun er kjent fra blant annet «Lørdagsrådet» på P3, og har lang fartstid i NRK.

SEIER: Her kåres vinneren av «Kompani Lauritzen». Video: TV2 Vis mer

Åpen om morsrollen

På både radio og TV har Siri Kristiansen snakket åpent om det travle livet som tobarnsmor.

Sommeren 2016 gjestet hun blant annet TV 2-programmet «God sommer Norge», der hun snakket om årets familieferie til Danmark - som ble alt annet enn idyllisk.

- Siden jeg planlegger, pakker, booker og tar regi for reisen, tar jeg det ekstremt personlig når familien ikke koser seg. Og blir jeg sur, blir ungene sure. Da gir mannen opp. Så vi har kranglet i ti dager, fortalte Kristiansen i programmet.

- Forventninger er farlige. Det samme er en ferie. På slutten av ferien kan man enten ende opp med å skjønne at den var nødvendig for å kunne fortsette å holde sammen, eller så blir ferien spikeren i kista for forholdet, la hun til.

LES OGSÅ: Slik svarer TV 2 etter skadesesong

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer