Gifter seg i sommer

Jarl Goli (53) ble far for femte gang. Nå skal han også gifte seg.

FAMILIELYKKE: I februar ble Jarl Goli og kjæresten Monika Dypeng foreldre til lille Aida Celine. Snart gifter de seg. Foto: STELLA PICTURES
FAMILIELYKKE: I februar ble Jarl Goli og kjæresten Monika Dypeng foreldre til lille Aida Celine. Snart gifter de seg. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO:  I februar ble tv-kjendis Jarl Goli (53) pappa for femte gang, da han og kjæresten Monica Dypeng (39) fikk sitt første barn sammen - lille Aida Celine.

Aida er Monicas førstefødte, mens Jarl har fire barn fra tidligere forhold. Og til ukebladet Se og Hør avslører den tidligere «Portveien 2»-kjendisen at det er fantastisk å bli far i moden alder, og at den lille datteren har ført til at han har fått andre verdier i livet.

- Det er veldig viktig for meg å være tilstede for Aida. Hun er en gave som beriker oss begge og som styrker kjærligheten vår, sier han til bladet, der han er avbildet med sitt yngste barn.

Etter en ti år lang pause fra tv-skjermen, gjorde Goli comeback som skuespiller i fjor i TV 2s såpeserie «Hotel Cæsar». Og i tillegg til jobben som rådgiver, holder han i disse dager på med innspillingen av krimserien «Taxi», som skal sendes på NRK.

Senere i sommer står også bryllup for tur for den kjente tv-personligheten, skriver Se og Hør.


Under en ferietur til Roma i 2008 fridde nemlig Monika, og fikk ja.

- Jeg fridde på en romantisk tur til Roma i 2008. Så vi har hatt god tid til å planlegge den store dagen, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Vet jeg har holdt mennesker i live