Gifter seg i september

Det blir høst-bryllup for George Clooney og forloveden

GIFTEKLARE: Skuespiller Geroge Clooney og forloveden Amal Alamuddin kommer trolig til å gifte seg i øpet av få måneder.
GIFTEKLARE: Skuespiller Geroge Clooney og forloveden Amal Alamuddin kommer trolig til å gifte seg i øpet av få måneder. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ett år etter at skuespiller George Clooney (53) og advokatkjæresten Amal Alamuddin (36) møttes for første gang skal de bli smidd i hymens lenker.

- Hvis alt går etter planen vil Amal og George gifte seg om fem måneder, bekrefter en venn av paret til avisen Daily Mail.

Hvordan bryllupet blir er imidlertid litt usikkert. Hollywood-kjekkasen ønsker nemlig en liten og intim seremoni, mens Amals libanesiske familie forventer fest i mye større skala.

- «Lite» for dem er cirka 200 gjester, forteller vennen.

George og Amal møttes på et veldedighetsarrangement i september i fjor, og selv om en verdens mest omsverma ungkar måtte be henne på middag hele tre ganger før hun takket ja, fikk han henne på kroken til slutt.

FORELSKET: Geroge Clooney har sverget at han aldri skal gifte seg gifte seg igjen. Men da han møtte vakre og smarte Amal ble han hodestups forelsket. Nå vil han tilbringe resten av livet med henne.  Foto: REX/All Over Press
FORELSKET: Geroge Clooney har sverget at han aldri skal gifte seg gifte seg igjen. Men da han møtte vakre og smarte Amal ble han hodestups forelsket. Nå vil han tilbringe resten av livet med henne. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Superstjernen har flere ganger vært på besøk hos Amals foreldre, og også bedt faren om hennes hånd. Superstjerne eller ei, på grunn av den libanesiske kulturen måtte George Clooney gjennom en møysommelig prosess for å bli godtatt.

- Amals far er mer imponert over Clooneys politiske- og humanitære engasjement, enn hans rikdom og berømmelse, forteller en familievenn til avisen.

Paret forlovet seg 22. mars etter at George gikk ned på kne hjemme i luksusvillaen i Los Angeles.

- Jeg syns det er helt fantastisk at han har møtt Amal, og at de er lykkelige sammen. Det fortjener han, gratulerer skuespillerkollega Matt Damon (43).

LES OGSÅ: Clooneys mamma bekrefter forlovelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer