Gifter seg i London

Ronnie Wood og hans 31 år yngre forlovede har allerede planene klare.

SKAL GIFTE SEG I LONDON: Ifølge Contact Music har Rolling Stones-stjernen Ronnie Wood og hans unge forlovede Sally Humphreys planer om å gi hverandre sitt «ja» i London. Her er paret avbildet sammen på en galla i New York i mai.  Foto: All Over Press
SKAL GIFTE SEG I LONDON: Ifølge Contact Music har Rolling Stones-stjernen Ronnie Wood og hans unge forlovede Sally Humphreys planer om å gi hverandre sitt «ja» i London. Her er paret avbildet sammen på en galla i New York i mai. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rolling Stones-rocker Ronnie Wood (65), som i oktober forlovet seg med produsent Sally Humphreys (34), begynner visst å få dårlig tid.

Ifølge ContactMusic har nemlig det nyforlovede paret allerede begynt å planlegge giftermålet sitt. Bryllupet skal angivelig stå i London, der de to denne uken ble observert på et offentlig kontor der man kan registrere ekteskap.

Wood og hans vakre forlovede befant seg på kontoret i omtrent 15 minutter for å signere papirer og ordne detaljer rundt ekteskapet. Deretter kom de ut arm i arm, før de omfavnet hverandre på fortauet, skriver Daily Mail.

Paret skal også ha booket det eksklusive Dorchester Hotel i den britiske hovedstaden til bryllupsdagen sin. Ifølge Daily Mail skal selve vielsen finne sted i mai neste år, foran en håndfull venner og familiemedlemmer.

Ronnie Wood er kjent for sin forkjærlighet for yngre damer, men forhåpentligvis blir lykken mer langvarig denne gangen.

Etter skilsmissen fra Jo Wood i 2008, har 65-åringen vært sammen med skjønnheter som Ana Araujo (32) og Ekaterina Ivanova (24) - som han skilte seg fra Jo for.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har hatt ekstremt mye angst  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer