ANNERLEDES: Katy Perry og Russel Brand forkaster den tradisjonelle brudekjolen og den svarte dressen - de skal nemlig gifte seg i matchende latexdrakter. Foto: All Over Press
ANNERLEDES: Katy Perry og Russel Brand forkaster den tradisjonelle brudekjolen og den svarte dressen - de skal nemlig gifte seg i matchende latexdrakter. Foto: All Over PressVis mer

Gifter seg i latex

Katy Perry har bestemt seg...

SEHER.NO: Det blir uten tvil et bryllup man vil huske, når Katy Perry (25) gifter seg med sin ti år eldre mann, den britiske komikeren Russel Brand (35).

Ikke nok med at sangerinnen har valgt å skifte ut den tradisjonelle brudekjolen med en kroppsnær latexdrakt, det er også Lady Gagas kostymedesigner som skal lage den.

Brand kommer til å bære en matchende latexdress.

- Russel og Katy har begge en syk form for humor, og de er kjempestore fans av Lady Gaga. De ønsket unike klær for bryllupet, og ingen i den siviliserte verden klær seg som henne. Bryllupet blir helt sikkert annerledes enn alt annet vi har sett før, sier en venn av paret til The Sun.

Klærne kommer til å koste 27.000 kroner per person, og Gaga-designeren Atsuko Koda har allerede sagt ja til oppgaven, skriver BT.dk.


Katy og Russell møttes for første gang under MTV Video Music Awards i 2008, men ble først sammen høsten 2009. På nyttårsaften forlovet paret seg i India - og det er også der de skal gifte seg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Havnet i mystisk ulykke