GIFTER SEG?: Ifølge nye rykter planlegger Angelina og Brad å gifte seg i Santa Barbara i juni.  Foto: All Over Press
GIFTER SEG?: Ifølge nye rykter planlegger Angelina og Brad å gifte seg i Santa Barbara i juni. Foto: All Over PressVis mer

Gifter seg i juni

Brad Pitt og Angelina Jolie smies i hymens lenker.

SEHER.NO: Ferske rykter hevder nå at superparet Angelina Jolie (32) og Brad Pitt (44) planlegger storslagent bryllup i juni.

Ifølge Female First skal filmstjernene gifte seg i en ureligiøs seremoni på deres sommersted i Santa Barbara.

Kun familie og nære venner av paret skal være invitert i bryllupet, som skal holdes hemmelig.

Blant annet har de planer om å invitere George Clooney og Matt Damon, som samarbeidet med Brad på "Ocean`s Thirteen".

- George og Matt skal, men bortsett fra dem vil det være et "Hollywood-fritt" bryllup. Brad og Angelina vil ikke at noen skal vite at det er et bryllup før de ankommer. I stedet sier de at de skal arrangere en grillfest og kombinert bursdag for Angelina og deres datter Shiloh, sier en venn av paret.

Kilder hevder også at høygravide Angelina planlegger å spørre faren, Jon Voigt, som hun ikke har hatt kontakt med på flere år, om å følge henne ned kirkegulvet. Dette i et forsøk på forsoning.

Angelina og faren har ikke snakket sammen siden Voight anklagde datteren for å ha "mentale problemer" i 2002.

- Siden de begynte å snakke sammen på telefonen i januar, har Angelina tenkt tanken om å spørre faren om å "gi henne bort". Da hun og Brad begynte å diskutere bryllup, kom det temaet også opp igjen og igjen, sier kilden.

Tidligere har blant annet amerikanske Star hevdet at paret allerede er gift, men denne saken måtte de senere trekke, da den viste seg å være falsk.

LES OGSÅ: - Angelina har fått diabetes