- Gifter seg i juli, men han er allerede gift

Artiststjernens barn skal være i sjokk.

GIFTER SEG: National Enquirer skriver at Meg Ryan og John Mellencamp gifter seg i juli. Men Mellencamp er fortsatt formelt gift med ekskona Elaine. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: National Enquirer skriver at Meg Ryan og John Mellencamp gifter seg i juli. Men Mellencamp er fortsatt formelt gift med ekskona Elaine. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I januar ble det klart at skuespilleren Meg Ryan (49) hadde blitt sammen med rockestjernen John Mellencamp (59).

Samtidig kom nyheten om at Mellencamp skulle skille seg fra sin kone gjennom 18 år, Elaine (41). Mellencamp har søkt om skilsmisse, men paret er fortsatt formelt gift.

Nå skriver National Enquirer at Ryan og Mellencamp skal gifte seg i juli. Paret skal ha fortalt om avgjørelsen til sine familiemedlemmer.

- Johns barn er i sjokk. De trodde ikke at han ville komme til å gifte seg så raskt igjen. Men han forteller dem at Meg er kvinnen han alltid har ventet på, forteller en kilde til avisen.

Ifølge National Enquirer kommer Mellencamp til å invitere sin kommende ekskone Elaine til bryllupet.

Meg Ryan skal være strålende fornøyd med situasjonen for tiden.

- Hun kunne ikke vært mer lykkelig. Ikke bare har hun funnet seg en fantastisk fyr, hun er også tilbake i overskriftene. Det er ikke lett å forandre seg fra en av de best betalte skuespillerne i verden til en vanlig, anonym New York-kvinne. Meg elsker oppmerksomheten hun får.

Ryan skilte seg i 2001 fra sin ektemann gjennom 10 år, skuespilleren Dennis Quaid.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette bildet bekrefter ryktene