Gifter seg i helgen

Ett år etter forlovelsen står Jamie Lynn Spears endelig brud.

GIFTER SEG: Britneys lillesøster Jamie Lynn Spears var fra seg av lykke da kjæresten Jamie Watson fridde for et år siden. Nå skal de endelig gifte seg.  Foto: Instagram
GIFTER SEG: Britneys lillesøster Jamie Lynn Spears var fra seg av lykke da kjæresten Jamie Watson fridde for et år siden. Nå skal de endelig gifte seg. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mars i fjor annonserte Britney Spears’ lillesøster Jamie Lynn Spears (22) på Instagram at kjæresten Jamie Watson (31) hadde fridd.  

Rett etter frieriet la hun ut et bilde av den gedigne diamantringen med påskriften «He did good».

BLING-RING: Den unge stjernen viste stolt frem forlovelsesringen på Instagram i mars i fjor. Foto: Jamie Lynn Spears/ Instagram/ Stella Pictures
BLING-RING: Den unge stjernen viste stolt frem forlovelsesringen på Instagram i mars i fjor. Foto: Jamie Lynn Spears/ Instagram/ Stella Pictures Vis mer

I følge nettstedet E! Online søkte paret om vigselsattest i begynnelsen av måneden, og etter amerikansk lov må seremonien gjennomføres innen tretti dager.

Selv om det vordende ekteparet er sparsommelige med opplysninger rundt bryllupet, hevder flere kilder at de vil gi sitt endelige ja denne helgen.

Drømmekjolen i boks

Popstjernen har planlagt bryllupet i mange måneder, og i januar avslørte hun at drømmekjolen til den store dagen var på plass.

«Fant endelig den perfekte kjolen hos @idobridalcouture!!!!! Tusen takk til alle som fikk meg til å føle meg så spesiell og som var så hjelpsomme!!!!», skrev den vordende bruden begeistret til bildet.

Imidlertid holdt 22-åringen selve brudekjolen hemmelig, men ifølge brudesalongens Instagram-konto falt valget på en kjole fra Liancarlo (ekstern lenke til hjemmesiden).

- Hun så nydelig ut i kjolen. Synet fikk moren hennes til å gråte. De var alle så søte, og Jamie Lynn kunne ikke slutte å uttrykke sin begeistring for forloveden, fortalte et øyenvitne til RadarOnline.

Jamie Lynn Spears og Jamie Wilson har vært et par i fire år. Tidligere var hun forlovet med Casey Aldridge, som er faren til datteren hennes.

LES OGSÅ: Nå er hun klar for bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer