FORLOVELSEN: Kanye West gikk ned på kne på bursdagen til Kim Kardashian 21. oktober i fjor. Begivenheten ble foreviget i en episode som ble sendt i sesong 9 av reality-serien «Keeping Up with the Kardashians». Foto: Stella Pictures
FORLOVELSEN: Kanye West gikk ned på kne på bursdagen til Kim Kardashian 21. oktober i fjor. Begivenheten ble foreviget i en episode som ble sendt i sesong 9 av reality-serien «Keeping Up with the Kardashians». Foto: Stella PicturesVis mer

- Gifter seg i en privat seremoni denne uken

Forandring i bryllupsplanene for Kim og Kanye.

SEOGHØR.NO: Reality-baben Kim Kardashian og rapperen Kanye West har lenge planlagt å avholde et storslått bryllup i kjærlighetsbyen Paris i slutten av mai.

Men ifølge TMZ gifter de to seg i en privat seremoni allerede denne uken.

- De trosser sitt DNA og velger å holde en privat seremoni hjemme hos seg selv i Los Angeles denne uken, skriver nettstedet.

En kilde nær paret har avslørt at de allerede har skaffet vielsessattest, og at de har fått en såkalt «konfidensiell attest» som gjør at de slipper å møte opp i et rettslokale for å få utført seremonien.

Slik blir Kim og Kanye-bryllupet:

Men til tross for at de to gifter seg denne uken, har de ikke lagt Paris-bryllupet på is.

24.mai gir Kim Kardashian og Kanye West hverandre sine ja for andre gang. Eventyrbryllupet har vært planlagt i flere måneder, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene når to av verdens største stjerner blir smidd i hymens lenker.

Ifølge ContactMusic ønsker de to seg et kongelig bryllup, og har latt seg inspirere av hertuginne Kate og prins Williams bryllup i 2011.

Paret, som satte salgsrekord etter bladhets for Vogue-cover i april, er foreldre til lille North West (10 mnd).

Kim Kardashian sikret seg eget Vogue-cover:

 

Dette blir Kanye Wests første bryllup, mens Kim Kardashian i 2011 var gift med basketballspilleren Kris Humphries (29) i 72 dager.

LES OGSÅ: Derfor nekter Beyoncé og Jay Z å komme i bryllupet