Gifter seg i Disneyland

Holly Madison vil føle seg som en ekte prinsesse på sin store dag.

PRINSESSE FOR EN DAG: Holly Madison gifter seg med kjæresten Pasquale Rotella under en seremoni i Disneyland neste uke.  Foto: All Over Press
PRINSESSE FOR EN DAG: Holly Madison gifter seg med kjæresten Pasquale Rotella under en seremoni i Disneyland neste uke. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Tidligere playmate Holly Madison (33) er fast bestemt på å føle seg som en prinsesse på bryllupsdagen sin og gifter seg derfor i Disneyland. 

Ifølge E! News vil Madison og kjæresten Pasquale Rotella gi hverandre sine løfter i fornøyelsesparken allerede neste uke. Kanskje ikke så overraskende siden Rotella fridde til Holly under et karneval i Las Vegas.

Holly har flere ganger kledd seg ut som en prinsesse. Under utdrikkningslaget sitt forrige måned var modellen utkledd som Alice fra «Alice i eventyrland», og i oktober kledde hun seg ut som Tornerose under en Halloweenfest i Disneyland. I desember så hun ut som Tingeling under en fremføring av Nøtteknekkeren i Las Vegas. 

På sin blogg har Madison holdt leserne oppdatert på bryllupsplanleggingen, og har blant annet vurdert bryllup med «Alice i eventyrland»- eller «Rapunzel»-tema. 

I mars ble Holly og Pasquale foreldre til en datter som fikk navnet Rainbow Aurora.Madison har tidligere fortalt Las Vegas Sun at hun gifter seg 10. september. 

Men det er usikkert om brudeparet lever lykkelig alle sine dager. Rotella blir nemlig anklaget for bestikkelser, bedrageri og konspirasjoner og risikerer 13 år bak murene.

Amerikaneren driver et selskap som arrangerer store fester og Pasquale blir nå anklaget for å ha bestukket statsansatte for over 15 millioner kroner. Han er for tiden løslatt mot kausjon på over ti millioner kroner. 

Madison var tidligere sammen med Playboy-gründer Hugh Hefner, men det er usikkert om han tar turen til Disneyland. 

LES OGSÅ: Ble fridd til under karneval