Gifter seg i alpeluksus

Stein Erik Hagens datter sparer ikke på noe når hun skal feire sitt eget bryllup.

SER FRAM TIL Å FEIRE BRYLLUP: Camilla Hagen (t.h.) tar med seg lillesøsteren Caroline og pappa Stein Erik til Sveits når hun over nyttår gifter seg med kjæresten Daniel Sørli.  Foto: Scanpix
SER FRAM TIL Å FEIRE BRYLLUP: Camilla Hagen (t.h.) tar med seg lillesøsteren Caroline og pappa Stein Erik til Sveits når hun over nyttår gifter seg med kjæresten Daniel Sørli. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Datteren til den norske milliardæren Stein Erik Hagen, Camilla Hagen (30) legger opp til et fjellbryllup, når hun over nyttår gifter seg med sin kjæreste Daniel Sørli (27).

Ifølge Her og Nå skal bryllupet finne sted på det eksklusive feriestedet Zermatt i Sveits, som ligger 1610 meter over havet.

Camilla Hagen har helt siden hun var liten vært på skiferier i vinterparadiset med sin pappa Stein Erik og søsteren Caroline.

Lillesøsteren Caroline Hagen bor for tiden i Sveits permanent.

Ifølge Her og Nå er det eventbyrået Off Piste, som skal stå for arrangementet. Byrået drives av den kommende brudgommens far, den tidligere toppalpinisten Odd Sørli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Håper han vil gifte seg med meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer