Vanessa Rudjord:

Gifter seg: - Har ødelagt hele kjolen

Den kommende bruden forteller om brudekjoledrama.

MARERITT: Vanessa Rudjord forteller i egen podkast om marerittet som utspilte seg rett før bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MARERITT: Vanessa Rudjord forteller i egen podkast om marerittet som utspilte seg rett før bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om kort tid skal Vanessa Rudjord (46) gifte seg med Jonas Forsang (41) i Paris. Paret er allerede på plass i Paris, og i den nyeste episoden av podkasten «Synnøve og Vanessa» avsløres det at 46-åringen har vært gjennom et stort drama i forkant av den store dagen.

- Det har utspilt seg et helvetes drama nå før jeg skulle gifte meg, forteller Rudjord i den ferske episoden.

Rudjord forlovet seg med Forsang i 2019, og sammen har paret sønnen Harley (5). Fra før av har 46-åringen datteren Luca (13) fra et tidligere forhold.

Den siste tiden har det vært flere medieoppslag om den kommende bruden, blant annet fordi hun hadde et storslått utdrikningslag. Pia Tjelta og kronprinsesse Mette-Marit var blant gjestene.

BRUDEKJOLE: Forfatter og motejournalist Vanessa Rudjord ankom Petter Stordalens halloweenfest i en lekker brudekjole. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Men tiden før Paris-bryllupet har ikke vært bare-bare, nå avslører Rudjord at hun bestilte seg en brudekjole fra New York, som med frakt og toll endte opp med en prislapp på svimlende 200 000 kroner.

Brudekjolen skal så ha blitt levert inn til en brudesalong i Norge, fordi den var for stor og måtte sys inn. Samtidig ga Rudjord brudesalongen i oppgave å sy en kjole til datteren.

Kjolemareritt

Det er ett år siden hun leverte inn kjolen, da hun ville være ute i god tid, det viser seg imidlertid at det ikke hjalp henne. Derfra startet nemlig kjolemarerittet, forteller hun i podkasten.

Rudjord hevder hun etter hvert merker at det er lite fremgang på oppdraget, og hun etterspør stadig hvordan skredderen ligger an. Ifølge den kommende bruden begynner det å komme unnskyldninger på løpende bånd, og stadig må både hun og datteren innom for å ta mål på nytt.

ÅPNER OPP: Da Synnøve Skarbø og programmet hennes «Synnøve rydder opp - Kjendis» besøker Per Sandberg og Bahareh Letnes, viser Sandberg stolt fram undertøysskuffen. Video: Dplay / TVNorge Vis mer

Det kommer hele tiden nye unnskyldninger, forteller hun i podkasten og legger ikke skjul på at det var en stressende tid.

Noen måneder før bryllupet begynner Rudjord å bli nervøs og tar kontakt for å komme til en kjoleprøving. Da skjønner hun at det er gjort lite med begge kjolene. Salongen beroliget henne med at de har full kontroll og skal ordne det.

- Styggere og styggere

Rudjord sier i podkasten at hun betalte salongen 22 500 kroner for å sy inn sin egen kjole og lage en ny kjole til datteren.

46-åringen sier også i podkasten at hun flere ganger kontaktet salongen og ba dem være ærlige. Hun skal ha sagt at hun ikke brydde seg om pengene, og at hun heller kjøper seg ny kjole dersom de ikke klarer å få 200 000-kronerskjolen ferdig.

UKJENT FORTID: I lørdagens episode av «Kåss til Kvelds», avslører Synnøve Skarbø at hun og Aune Sand, som også er gjest i programmet, har klint. Men Sand er ikke helt enig. Video: NRK Vis mer

- Fra og med der begynner helvete, rett og slett. Luca og jeg drar for å prøve. Jeg prøver kjolen min, som bare blir styggere og styggere for hver gang jeg prøver den, forteller Rudjord i podkasten, og hevder at det blant annet har revnet hull i kjolen.

Salongen skal på dette tidspunktet likevel ha lovet at de skal fikse det. To dager før den kommende bruden skal reise til Paris drar hun og datteren på nytt til salongen, og de regner da med at kjolene er ferdig. Da hun prøver sin egen kjole, kommer sjokket.

- Ødelagt

- Jeg ser at de har snurpet den sammen. De har ødelagt hele kjolen. Så ser jeg bak på kjolen, der er det revnet opp, det er et svært hull bak. Kjolen er ødelagt, og den er ikke ferdig heller, forteller hun.

Heller ikke datterens kjole er som den skulle ha vært. Rudjord hevder de ikke hadde gjort noe mer med den siden forrige gang de var innom.

BRYLLUP: Åge Sten Nilsen og Christine Grande har gitt hverandre sitt «Ja». Se innsiden av bryllupet. VIdeo: Se og Hør Vis mer

I podkasten beskriver hun at det så ut som om en femåring hadde sydd datterens kjole, og at hun kunne gjort det bedre selv.

Etter dette utspiller det seg en scene i salongen, hvor Rudjord uttrykker et stort sinne overfor salongen. Det er kunder til stede som får med seg det hele.

I podkasten går det frem at Pia Tjelta i mellomtiden har fått sydd en kjole til datteren. Hvordan Rudjord løste det med sin egen kjole, går imidlertid ikke frem av podkasten.

Den aktuelle brudesalongen blir ikke identifisert i podkasten. I stedet er det lagt inn en pipetone der salongens navn blir nevnt.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Vanessa Rudjord, foreløpig uten hell. Se og Hør har også forsøkt å komme i kontakt med salongen det angivelig er snakk om, forleøpig uten å lykkes.

- Gleder meg

Rudjords gode venninne, Synnøve Skarbø (51), har torsdag uttrykt at hun er klar for bryllup.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

«Gleder meg til en siste runde med putekrig i undertøyet før det blir signifikante endringer i sivilstatusen din Vanessa Rudjord. (Ps: Hør om dramaet som har utspilt seg de siste ukene i dagens nye podkast)», skriver Skarbø sammen med et bilde av de to.

Overrasket av eksen

Rudjord har den siste tiden delt flere detaljer om oppkjøringen til bryllupet, blant annet at hun fikk seg en skikkelig overraskelse under utdrikningslaget.

Eksmannen, Thomas Giertsen (50), som hun var gift med i årene 2001-2006 kom innom partybussen til utdrikningslaget med en helt spesiell gave.

Giertsen overleverte nemlig deres gamle bryllupsalbum. Det skal hun ha blitt svært rørt over.

LES OGSÅ: Refses: - Nå får det være nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer