FORLOVET SEG: Rebecca Budig vant «Skating with the Stars» i 2010. Nå har hun mer å se frem til - denne gang på hjemmebane. Foto: All Over Press
FORLOVET SEG: Rebecca Budig vant «Skating with the Stars» i 2010. Nå har hun mer å se frem til - denne gang på hjemmebane. Foto: All Over PressVis mer

Gifter seg for tredje gang!

- Vi er veldig lykkelige sammen, sier TV-stjernen...

SEHER.NO: I januar i fjor ble det kjent at ekteskapet mellom «All My Children»-stjernen Rebecca Budig (37) og den tidligere «Ungkaren» Bob Guiney var over fem år etter at de giftet seg. Nå er Budig, som vant «Skating with the Stars» i fjor, klar for å gifte seg på ny, skriver People.

37-åringen har nemlig forlovet seg med sin nye flamme, Michael Benson. Men paret har likevel ingen umiddelbare bryllupsplaner.
 
- Nei, vi har ikke satt noen dato ennå. Men han er en fantastisk mann, vi er veldig lykkelige sammen, sier hun til nettstedet.

Benson skal ha fridd til sin kjære på julaften med en rubin og en gammel europeisk diamant fra Platt Boutique Jewelry.

- Diamanten har et unikt design og man blir rett og slett helt målløs når man ser den, forteller Budig, som møtte Benson for ni måneder siden.

Dette blir skuespillerens tredje ekteskap, skriver People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er Ungkaren singel igjen?