Gifter seg for tredje gang

Britney Spears og Jason Trawick er forlovet.

LYKKELIG: Britney Spears er lykkeligere enn noen gang, og kan ikke vente med å bli Jason Trawick sin kone. Foto: stella pictures
LYKKELIG: Britney Spears er lykkeligere enn noen gang, og kan ikke vente med å bli Jason Trawick sin kone. Foto: stella pictures Vis mer
SEHER.NO: Endelig smiler lykken for den verdenskjente popstjernen Britney Spears (30), etter år med mye motgang. Torsdag denne uken sa hun ja til å gifte seg med kjæresten, gjennom de siste årene, Jason Trawick (40).

Trawick spurte om hennes hånd under en privat middag på en romantisk restaurant på hans bursdag. Selv hintet Britney på Twitter om hva som hadde skjedd etter restaurantbesøket: «OMG. I går kveld overrasket Jason meg med den gaven jeg har ventet lenge på. Kan ikke vente med å vise dere! Er så, så, så utrolig glad!!!! XOXO»

Paret møtte hverandre i 2006, mens hun fremdeles var gift med Kevin Federline (33), da han ble ansatt som hennes agent. Etter skilsmissen og de mørke årene i «Oops! I did it again»-stjernens liv, var Trawick en av få som sto ved popstjernens side.

- De er begge ekstremt lykkelige, og kan ikke vente til å bli mann og kone. Det er noe de har ønsket lenge, sier en kilde nær paret til Us Magazine.

Britney Spears har tidligere vært gift to ganger. I 2004 til 2006 med Kevin Federline, som hun har sønnene Jayden James Federline (5) og Sean Preston Federline (6) med, og 55 timer i 2004 med barndomskjæresten Jason Alexander.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå blir han pappa igjen