Gifter seg for tredje gang

Janet Jacksons milliardær-kjæreste lover henne et luksuriøst bryllup.

FORLOVET: Janet Jackson skal gifte seg med milliardær-kjæresten Wissam Al Mana. Paret planlegger nå et overdådig bryllup i Qatar til våren.  Foto: Fame Flynet
FORLOVET: Janet Jackson skal gifte seg med milliardær-kjæresten Wissam Al Mana. Paret planlegger nå et overdådig bryllup i Qatar til våren. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Janet Jackson (46) har stått brud to ganger tidligere, og nå planlegger hun bryllup med kjæresten Wissam Al Mana (37). 

Paret har vært sammen i to år og Al Mana skal nylig ha fridd til Jackson med en gigantisk diamantring. Han skal være god for rundt en milliard kroner og Janet har ikke gått med ringen i frykt for å miste det verdifulle smykket.  

Ifølge nettstedet Us Weekly vil bryllupet finne sted i brudgommens hjemland Qatar, og han sparer ikke på noe når han tar Janet som sin kone.

- Han vil fly inn alle Janets venner og familie på privatfly og han vil ha en stjernekokk til å skape en helt spesiell meny, sier en kilde til nettsiden. 

Ifølge nettsiden Emirates247 vil paret gifte seg i en muslimsk seremoni og bryllupet vil koste minst 12 millioner kroner. De hevder også Al Mana ønsker å gi alle de 500 gjestene Rolex-klokker til 60 000 kroner som gaver for å ha deltatt i bryllupet. 

- Wissam vil ikke spare på noe når han gifter seg med Janet. Det vil bli århundrets bryllup, sier en kilde. 


Paret møttes i 2009 etter en av Janets konserter.  


Jackson skal være overlykkelig og ønsker å stifte familie med sin kommende ektemann.

- Hun ønsker seg barn, og hvis hun ikke kan føde vil hun adoptere.  

Den vakre sangeren giftet seg i 1984 med James DeBarge, men ekteskapet varte bare i ett år. Forholdet til sin andre ektemann René Elizondo Jr. varte fra 1991 til 2000. Før Al Mana var Janet sammen med Jermaine Dupri. 

LES OGSÅ: - Hun var grunnen til at begravelsen ble utsatt


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer