Katie Price:

Gifter seg for fjerde gang

Den frittalende og eksentriske TV-figuren er forlovet - for femte gang.

FORLOVET: Katie Price har vært forlovet fire ganger før, og den nyeste flammen Kris Boyson er nå hennes femte forlovede. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Katie Price har vært forlovet fire ganger før, og den nyeste flammen Kris Boyson er nå hennes femte forlovede. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den kjente og skandaleombruste glamourmodellen Katie Price (41) er ikke fremmed for å skape overskrifter. Den rampete og frittalende briten har lenge levd et liv midt i rampelyset, og den internasjonale sladrepressen har i mange år dekket TV-stjernens ville liv.

Price er også godt kjent for sitt store brystparti - som gjennom årenes løp har vært å se i en rekke «manneblader», som Playboy og FHM.

Siden hun kom inn i rampelyset på starten av 2000-tallet, har hun også vært koblet til en rekke menn - og hun har stått hvit brud hele tre ganger. Nå har 41-åringen forlovet seg nok en gang, og skal dermed gifte seg for fjerde gang.

Dette blir også femte gang hun er forlovet. Forlovelsen til kjæresten Leandro Penna (33) ble nemlig brutt i oktober 2012 - og det ble aldri noe ekteskap.

Det skriver The Sun.

FORLOVET - IGJEN: Katie Price viste stolt frem forlovelsesringen på britisk TV. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET - IGJEN: Katie Price viste stolt frem forlovelsesringen på britisk TV. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Av-og-på-forhold

Nyheten delte glamourmodellen i beste sendetid på det britiske panelprogrammet «Loose Women». Der viste hun frem en skinnende forlovelsesring - til stor jubel fra paneldeltakerne.

Glamourmodellens utkårede er 30 år gamle Kris Boyson.

- Kris har kjøpt ringen til fingeren min (…) Jeg har kjærlighet i livet mitt, sier Price i programmet og fortsetter:

- Han (Boyson, journ.anm.) er streng med meg, og det er jeg ikke vant med. Han er en fin fyr. Ting går veldig bra, og jeg er lykkelig, sa 41-åringen videre.

Vis mer

Prices utkårede er den 30 år gamle Kris Boyson fra Kent i England. Han jobber som fitnessinstruktør, og driver sin egen treningsbedrift. Han har også deltatt i flere realityprogrammer i England, deriblant datingshowet «Meeting The Parents».

Han og Price møttes for første gang i mai 2018, men forholdet deres har vært heller ustabilt - og langt fra rosenrødt. Allerede den påfølgende sommeren begynte forlovelsesryktene om paret å svirre - noe det ble en slutt på da fitnessinstruktøren i starten av september i fjor dumpet den kjente glamourmodellen.

I FJOR: Dette er femte gang Price er forlovet. Her er hun og Boyson sammen i fjor sommer. Foto. NTB Scanpix
I FJOR: Dette er femte gang Price er forlovet. Her er hun og Boyson sammen i fjor sommer. Foto. NTB Scanpix Vis mer

Ifølge The Sun skal Boyson ha dumpet Price fordi hun samtidig skal ha datet businessmannen Alex Adderson bak kjærestens rygg.

I november samme år fant de imidlertid tilbake til hverandre - og nå har paret altså forlovet seg etter at Boyson nylig gikk ned på kne og fridde til den kjente glamourmodellen.

Vært gift tre ganger

Boyson er vel å merke ikke den første i rekken som har fridd til Katie Price. Hun har nemlig vært gift hele tre ganger tidligere - og dette vil dermed bli hennes fjerde ekteskap.

Det er også femte gang stjernen er forlovet. I april 2012 ble hun fridd til av kjæresten Leandro Penna - og sa ja. Allerede i oktober samme år ble det kjent at forholdene var over - og at forlovelsen var brutt.

FORELSKET: Kris Boyson er Price sin nyeste flamme. Her er de sammen for litt over ett år siden. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Kris Boyson er Price sin nyeste flamme. Her er de sammen for litt over ett år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor skilte hun seg også fra ektemannen Kieran Hayler (32), etter at han hadde vært utro med familiens barnepike. Det er imidlertid ikke første gang det har blitt kastet utroskapsanklager mot eksmannen - og ifølge Price skal han ha vært utro gjennom mange år.

Sammen med Hayler fikk Price barna Bunny (4) og Jett Riviera (5). Price har også sønnene Harvey (16), Junior Savva (14) og datteren Princess Tiaamii (11) fra tidligere forhold.

Den skandaleombruste 41-åringen var også gift den britiske MMA-bryteren Alex Reid (44) i et knapt år, fra februar 2010 og frem til de skilte lag i januar 2011.

Like før Price møtte Reid hadde hun vært i et fire år langt ekteskap med sin første ektemann, den engelske artisten Peter Andre (46).

De giftet seg i 2005 - men skilte lag i 2009 - en skandaleskilsmisse som ble bredt dekket i den britiske tabloidpressen. Sammen med Andre fikk hun de to barna Junior Savva og Princess Tiaamii i henholdsvis 2005 og 2007.

Hennes første barn fikk hun imidlertid med fotballstjernen Dwight Yorke (47) i 2002. Da kom Harvey Daniel til verden, en gutt som ved fødselen viste seg å være blind. Price sitt forhold til Manchester United-stjernen Yorke var imidlertid slutt før barnet kom til verden.

LES OGSÅ: - Gråt av morens ikoniske sexscene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer