Gifter seg for fjerde gang

- Bryllupet vårt vil få Brad og Angelina sitt til å se ut som om de tok en tur til rådhuset, skryter Janice Dickinson.

PLANLEGGER BRYLLUP: Janice Dickinsons barn Nathan og Savannah skal være glade på morens vegne. Foto: All Over Press
PLANLEGGER BRYLLUP: Janice Dickinsons barn Nathan og Savannah skal være glade på morens vegne. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Top Model»-dommeren Janice Dickinson (57) har forlovet seg med psykologkjæresten Robert Gerner etter kun tre måneder som kjærester, skriver Us Weekly.

Den rappkjeftede brunetten, som har utnevnt seg selv som verdens første supermodell, planlegger et stort bryllup og satser på å overgå Hollywood-paret Jolie-Pitt når hun skal smis i hymens lenker.

- Jeg kunne ikke vært lykkeligere akkurat nå, og jeg skal gjøre Rocky til verdens lykkeligste mann. Bryllupet vårt vil få Brad og Angelina sitt til å se ut som om de tok en tur til rådhuset, sier hun til nettstedet.

Paret traff hverandre for tre måneder siden og kjøpte nylig hus sammen hvor de i helgen feiret både innflytning og forlovelse.  

- Det var kjærlighet ved første blikk. Vi utfyller hverandre og personlighetene våres passer veldig bra sammen. Barna mine Nathan og Savvy er overlykkelige fordi moren deres er så forelsket, forteller hun.

Dickinson har vært gift tre ganger tidligere og har i tillegg snakket åpent om sine seksuelle forholdt til blant annet Mick Jagger, Sylvester Stallone, Jack Nicholson, Warren Beatty og Bruce Willis.

LES OGSÅ: Slik holder hun på modellkroppen