Gifter seg for annen gang på tre måneder

- Vi trengte egentlig ikke å ha andre til stede, mener popstjernen Monica.

NYTT BRYLLUP: - Vi skal gå ut og kose oss alle sammen, vi skal ha en stor fest, sier Monica om den nye ekteskapsinngåelsen til ektemannen Shannon Brown. Her er paret avbildet sammen med Roshanda Hill. Foto: All Over Press
NYTT BRYLLUP: - Vi skal gå ut og kose oss alle sammen, vi skal ha en stor fest, sier Monica om den nye ekteskapsinngåelsen til ektemannen Shannon Brown. Her er paret avbildet sammen med Roshanda Hill. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popartisten Monica (30) gjorde i 1998 stor suksess med låten «The Boy is Mine» sammen med sin duettpartner Brandy.

I januar kom nyheten om at Monica Arnold - som er hennes fulle navn - også kunne glede seg over å ha funnet drømmemannen på privatfronten. I november i fjor giftet hun seg nemlig i hemmelighet med sin kjæreste, NBA-proffen Shannon Brown. Nå planlegger de to enda et bryllup, melder Eonline.com.
 
- Det første bryllupet hadde vi i hjemmet vårt, men vi vil gjøre det igjen slik at familien vår også får mulighet til å nyte det. Vi skal gå ut og kose oss alle sammen, vi skal ha en stor fest, sier hun til nettstedet.

Monica forklarer ekteskapsinngåelsen i 2010 på denne måten:

- Det vi gjorde var noe vi gjorde bare vi to - for hverandre. Vi forpliktet oss til hverandre, så vi trengte egentlig ikke å ha noen andre til stede...

30-åringen har tidligere vært forlovet med rapperen Rodney Rocko Hill, som også er far til hennes to sønner. Forholdet mellom de to tok slutt i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet