GIFTER SEG: Ifølge The Sun skal rockerdatteren Peaches Geldof nå gifte seg med sin 17 år eldre skuespiller-og regissørkjæreste Eli Roth.  Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Ifølge The Sun skal rockerdatteren Peaches Geldof nå gifte seg med sin 17 år eldre skuespiller-og regissørkjæreste Eli Roth. Foto: Stella Pictures Vis mer

Gifter seg for andre gang på to år

- Jeg vet ikke om Peaches pappa vet det ennå...

Publisert
SEHER.NO:  Det er kun to år siden rockerdatter Peaches Geldof (21) skapte overskrifter, da hun, til pappa Bob Geldofs store forferdelse, giftet seg med den amerikanske musikeren Max Drummey.

21-åringen hadde bare kjent Drummey i noen måneder, da de giftet seg i en hemmelig seremoni i Las Vegas, og etter kun 189 dager som mann og kone tok ekteskapet slutt.

Peaches har imidlertid ikke hvilt på laubærene siden hun ble skilt.

I mars kunne hun bekrefte at hun var blitt sammen med den 17 år eldre «Inglorious Basterds»-stjernen Eli Roth (38).

Og nå, mindre enn seks måneder etter at de møttes for første gang, skal de gifte seg, melder The Sun.

Paret skal smies i hymens lenker foran 50 gjester på et eksklusivt sted i New York. Nøyaktig når bryllupet skal holdes er ukjent, men ifølge venner av paret, skjer det nok ganske kjapt, da begge skal ha uttrykt ønske om å stifte familie.

- Vi ville ikke vært overrasket om de stiftet familie sammen veldig snart, sier en kilde.

Peaches flyttet nylig til LA for å bo sammen med sin kjære, og selv 21-åringens pappa, Sir Bob, skal ha gitt sitt samtykket til forholdet mellom de to.

- De er overbevist om at dette er ekte. De vil holde et bryllup på taket av New York og planlegger å invitere 50 venner, deriblant Quentin Tarantino. Det vil avholdes en klassisk, jødisk seremoni i tråd med Elis tro. De forsøker å holde det hemmelig og jeg vet ikke om Peaches pappa vet det ennå, sier kilden videre.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hvordan våger dere kalle meg feit?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer