TROR PÅ EN LYKKELOG SLUTT: Selv om Amy Winehouse liker jenter, er det en hennes tidligere ektemann Blake Fielder-Civil hun vil ha. Foto: All Over Press
TROR PÅ EN LYKKELOG SLUTT: Selv om Amy Winehouse liker jenter, er det en hennes tidligere ektemann Blake Fielder-Civil hun vil ha. Foto: All Over PressVis mer

Gifter seg for andre gang med samme mann

Sist gikk det helt galt.

SEHER.NO: Amy Winehouse (26) og Blake Fielder-Civil (31) planlegger en kjapp bryllupssermoni i Las Vegas så snart som hun får visumet sitt i orden.

Popstjernen er tidligere blitt nektet visum på grunn av bruk av narkotika, men nå får hun et nytt innen et par uker.

Hennes første bryllup med Blake var i Miami 2007, men de ble skilt i september i fjor. Nylig sa Blake dette til The Sun:

- Vi er sammen igjen, og vi er forlovet. Amy og jeg har snakket om å gifte oss igjen, og starte en familie. Vi ønsker definitivt å ha barn.

Blakes kunngjøring kommer sannsynligvis til å sette en støkk i hans eks-svigerfar Mitch Winehouse, som flere ganger har lagt skylden på Blake, for Amys problemer.

- Denne gangen skal vi gjøre ting riktig, og forhåpentligvis vil nettopp det hjelpe familiene våre med å akseptere giftermålet.

Nylig kjøpte Amy et nytt hus i Camden i Nord-London og dette kaller de for sitt nye hjem.

- Amy vil ikke ha en tradisjonell bryllupssermoni og de har blitt enige om Las Vegas, sier en kilde til avisen.

Amy og Blake har skværet opp og vil ha en ny begynnelse.

Hun har vært svært bevisst på å kjøpe hus på et nytt sted, og stort nok til å romme en hel familie, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: De er forelsket