EKSKLUSIVT: Wayne og Coleen vil at bryllupet deres skal bli årets største kjendisbegivenhet.  Foto: Stella Pictures
EKSKLUSIVT: Wayne og Coleen vil at bryllupet deres skal bli årets største kjendisbegivenhet. Foto: Stella PicturesVis mer

Gifter seg for 50 millioner!

Wayne og Coleen vil at alt skal være perfekt.

SEHER.NO: 12. juni er det duket for det som kanskje blir årets kjendisbryllup.

Da gifter nemlig Manchester United-stjernen Wayne Rooney (22) seg med sin vakre kjæreste Coleen McLoughlin (22).

Bryllupet er ventet å bli et av de mest eksklusive og luksuriøse noensinne, og ifølge kilder kommer sluttsummen på festlighetene på opp mot 50 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Enorme kostnader
Paret har allerede signert en 25 millioner kroners avtale med OK! magazine om bryllupsbildene, men dette tilsvarer altså bare en brøkdel av de totale kostnadene.

På regningen kommer da utdrikningslag og andre før-bryllupsfestligheter til rundt 10 millioner, 4 millioner for leie av Coleens favorittband Westlife og 2 millioner for hennes brudekjole.

I tillegg har Coleen brukt nærmere 1 million kroner på å fly frem og tilbake til New York for å prøve kjolen, som lages av designer Marchesa.

Bryllupet skal holdes på et eksklusivt feriested i romantiske Portofino i Italia, og 4 privatfly skal frakte 64 gjester fra England til den 4 dager lange bryllupsfesten, som også inkluderer lunsj på en luksusyacht, et maskeradeball og champagnefrokost hver dag.

Wayne skal også ha leid inn en kjent hip hop artist til å underholde.

Selve bryllupsseremonien skal holdes 14. juni på eksklusive Villa Durazzo, mens mottagelsen skal holdes på La Cervara.
Coleen, som er katolsk, får til og med fløyet inn presten fra hennes hjemsted i Liverpool.

Hennes tredje utdrikningslag
Men før bryllupet engang har begynt, er det flere andre festligheter som skal holdes, deriblant utdrikningslag.

Rooney skal ta med 25 av sine nærmeste venner til Ibiza med privatfly førstkommende torsdag, og sammen skal de tilbringe 4 festglade dager på øya. Regningen på festlighetene kommer på om lag 2.5 millioner, men Rooney har sagt at han betaler for alt.

- Han har regnet omlag 100.000 kroner per hode. Han vil ikke at folk skal betale. Det er litt vilt, men Wayne har mye penger og ønsker å dele. Dette er en viktig stund for han og Coleen. Det kommer bare til å skje èn gang, så de ønsker at det skal være perfekt, sier en kilde.

Rooney tjener om lag 1,15 millioner kroner i uken på Old Trafford, i tillegg til at han inkasserer nærmere 100 millioner kroner i året for sponsoravtaler med Nike, Coca-Cola og EA Sports.

Han har også en 30 millioner kroners bokkontakt med forlaget Harper Collins.

Coleen på sin side skal ha med flere venninner til et luksushotell på Kanariøyene, for det som da blir hennes tredje utdrikningslag.

Wayne spanderte tidligere denne måneden et utdrikningslag i Miami på kjæresten og venninnene, og heller ikke dette var spesielt billig.

Men Kanariøyene-turen skal også være en liten ferie for den vordende fotballfruen, som ifølge kilder har stresset fælt med alle arrangementene og bryllupsplanleggingen.

- Coleen har alltid hatt innstillingen om at penger er til for å nytes. Hun var veldig klar helt fra begynnelsen av at dette skulle bli årets største kjendisbryllup. Begge har lyst til å gjøre det kjent at de er kongen og dronningen av fotballverdenen, og da på en måte som selv ikke Beckhams klarte, sier en venn.

Flere utgifter
På selve bryllupsdagen har Wayne og Coleen leid inn over 100 sikkerhetsvakter, som blant annet skal sørge for at paparazzier ikke entrer eiendommen.

Men festlighetene ender ikke med bryllupet, for ikke bare skal paret på hemmelig bryllupsreise, men de skal også ha nok en mottagelse i Liverpool når de kommer hjem.

Også dette koster 2,5 millioner.

- De vet ikke hvor de skal ha det enda, men det er for familie og venner som ikke får deltatt i bryllupet, sier en kilde.

LES OGSÅ: - Brennhet ferie uten Rooney