Gifter seg etter datterens død

Endelig noe å smile over for Bob Geldof.

FRIDDE: Etter 18 år gikk Bob Geldof ned på kne og fridde til samboeren Jeanne Marine. Hun er ifølge Jerry Hall fra seg av lykke over frieriet. Foto: Stella Pictures
FRIDDE: Etter 18 år gikk Bob Geldof ned på kne og fridde til samboeren Jeanne Marine. Hun er ifølge Jerry Hall fra seg av lykke over frieriet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For tre uker siden kom sjokknyheten om at Bob Geldofs datter Peaches Geldof hadde blitt funnet død i sitt hjem utenfor London.

Den unge tobarnsmoren ble bare 25 år.

Men til tross for at familien Geldof nå er inne i en tung sørgefase, finnes det også enkelte positive gleder de kan hygge seg over. Ifølge modell og skuespiller Jerry Hall (57) har nemlig Bob Geldof (62) fridd til kjæresten Jeanne Marine (49).

BLIR MANN OG KONE: Bog Geldof og den franske skuespilleren Jeanne Marine møttes i Paris i 1996, og har siden vært kjærester. Det tok Geldof 18 år før han fridde til sin 13 år yngre kjæreste. Her fra en tilsteldning i 2007. Foto: Stella Pictures
BLIR MANN OG KONE: Bog Geldof og den franske skuespilleren Jeanne Marine møttes i Paris i 1996, og har siden vært kjærester. Det tok Geldof 18 år før han fridde til sin 13 år yngre kjæreste. Her fra en tilsteldning i 2007. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Bob har fridd, og hun er fra seg av lykke. Jeanne Marine har vært en klippe for Bob gjennom den tunge tiden. De har vært gjennom helvete. Nå trenger vi noe positivt å fokusere på som vil bringe lys og glede, sier hun til DailyMail.

Jerry Hall fløy fra Texas til London for bisettelsen som ble avholdt 2.påskedag, for å støtte sin gode venninne i den tunge tiden:

- Det var selvfølgelig fryktelig trist. Men hun fortalte meg at Bob hadde fridd til henne ut av det blå. Jeg er så glad på hennes vegne. Det får en til å innse at vi alle må sette pris på hva vi har.

Bob Geldof ble kjæreste med den franske skuespilleren Jeanne Marine kort tid etter at han og kona Paula Yates, Peaches mor, skilte lag i 1996. Jeanne har alltid hatt et nært forhold til Bobs barn Fifi (31), Pixie (23) og Tiger (17), samt avdøde Peaches.

Den gledelige forlovelsesnyheten kommer samme dag som Peaches dødsårsak ble kjent. Ifølge The Times skal hun, i likhet med sin mor som ble funnet død i 2000, ha dødd av en heroinoverdose.

LES OGSÅ: Geldof angrer på oppførselen mot Peaches

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer