NÅ BLIR DET BRYLLUP: Terje Formoe, best kjent som Kaptein Sabeltann, og samboeren Therese Falk (t.v.) skal gifte seg 11. august. Her avbildet med Terjes datter, skuespiller Janne Formoe. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NÅ BLIR DET BRYLLUP: Terje Formoe, best kjent som Kaptein Sabeltann, og samboeren Therese Falk (t.v.) skal gifte seg 11. august. Her avbildet med Terjes datter, skuespiller Janne Formoe. Foto: Andreas Fadum/ Se og HørVis mer

Terje Formoe:

Gifter seg etter 21 år som kjærester

«Kaptein Sabeltann» og kjæresten blir mann og kone neste måned.

Terje Formoe (68) er for tiden i gang med forestillingen «Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt» i Kristiansand Dyrepark.

Bilder og videoer fra forestillingen deles hyppig av 68-åringen på Instagram, men onsdag formiddag delte han et helt annet innlegg.

Til et bilde av seg selv ved siden av kjæresten gjennom to tiår, Therese Falk, avslører han at duoen gifter seg neste måned.

«Endelig skal vi gifte oss, kjæresten min og jeg. Nesten 21 år etter at vi møttes! Om en måned, dvs 11. august skjer det. Jeg elsker deg, Therese. Du og jeg, jeg og du», skriver han til bildet.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Terje Formoe via hans management, foreløpig uten å lykkes.

- Hun er like flott

Formoe og Falk har vært kjærester og samboere i en årrekke. 68-åringen, som er best kjent som mannen bak Kaptein Sabeltann, har tidligere fortalt til Se og Hør hvordan han møtte sin kommende hustru.

- Vi var på et utested i Kristiansand. Det var fullt av folk, og vi ble stående like ved siden av hverandre. Det var jeg som først snakket til henne, husker jeg, sa han.

Han forklarte at deres aller første samtale omhandlet film.

- Therese er utdannet innen film og medier, så det var naturlig at vi snakket om det. Det er selvsagt en nyttig bakgrunn når man skal jobbe med Kaptein Sabeltann-universet, sa han.

Videre la han ikke skjul på at han fremdeles er stormforelsket.

- Therese er min kjæreste, beste venn og støttespiller. Dessuten er hun like flott i dag som da jeg traff henne første gang, skrøt han.

Saken fortsetter nedenfor.

Terje Formoe skal spille i sin egenkomponerte sang. Møt han i Marokko der Kaptei Sabeltann og skatten i Lama Rama er under innsilling. Video Nina Hansen / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Driver firmaet sammen

De siste årene har Formoe overlatt rollen som Kaptein Sabeltann til skuespiller Kyrre Haugen Sydness (45), men han er fremdeles kreativ leder og skriver manus og sanger til forestillingen.

«Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt» vises i Kristiansand Dyrepark frem til 1. august.

Terje Formoe satt opp sin aller første Kaptein Sabeltann-forestilling i 1984.

Saken fortsetter nedenfor.

NÆRT SAMARBEID: Terjes datter, Janne Formoe, spilte rollen som den unge heltinnen Sunniva i fem år sammen med faren - i rollen som Kaptein Sabeltann. Foto: Se og Hør/ Arkiv
NÆRT SAMARBEID: Terjes datter, Janne Formoe, spilte rollen som den unge heltinnen Sunniva i fem år sammen med faren - i rollen som Kaptein Sabeltann. Foto: Se og Hør/ Arkiv Vis mer

- Jeg tror det er nettopp mystikken rundt Kaptein Sabeltann som gjør ham så populær. Vi avslører litt nye ting gjennom filmene, men vi får ikke vite fornavnet hans, hvem som er foreldrene hans eller hvor han er født, har Formoe tidligere uttalt til Dagbladet.

68-åringen og forloveden har drevet firmaene Kaptein Sabeltann AS og Sabeltannprodukter AS sammen i en årrekke, og Formoe har tidligere uttalt at han er strålende fornøyd med kjæresten:

- Noen ganger får de dummeste bøndene de beste potetene. Jeg priser meg lykkelig for å ha fått en som henne ved min side, og for oss fungerer det fint å både jobbe og bo sammen. Vi ser hverandre hele døgnet, og alt er jo ikke like gøy hele tida, men vi er veldig sammensveiset, har han sagt til Dagbladet.

LES OGSÅ: Nå har de blitt foreldre igjen

Viser frem babyen for første gang

Viser frem babyen for første gang

- Han synes det er vanskelig å se på

- Han synes det er vanskelig å se på

Avviser PR-stunt

Avviser PR-stunt

- Skilles ni måneder etter bryllupet

- Skilles ni måneder etter bryllupet

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Hyller samboeren etter fødselen

Hyller samboeren etter fødselen

Nå skal de snakke ut på TV

Nå skal de snakke ut på TV

Notorisk mediesky. Dette vet vi om Danmarks rikeste

Notorisk mediesky. Dette vet vi om Danmarks rikeste

Oppdrar sønnen som jente

Oppdrar sønnen som jente

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Østfolding vant vanvittige 89 millioner!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255