Gifter seg denne helgen!

Superstjernen sjokkerer igjen, denne gangen bryllupsgjestene.

FORLOVET PÅ RADIO: Robbie Williams fridde til sin kjære Ayda i et australsk radio-show i november i fjor. Nå nærmer den store dagen seg virkelig med stormskritt... Foto: All Over Press
FORLOVET PÅ RADIO: Robbie Williams fridde til sin kjære Ayda i et australsk radio-show i november i fjor. Nå nærmer den store dagen seg virkelig med stormskritt... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske popstjernen Robbie Williams (36) skal gifte seg med sin amerikanske skuespillerkjæreste Ayda Field (31) allerede denne helgen. Bryllupet blir avholdt på en øy utenfor California lørdag, skriver The Sun.
 
Paret har holdt bryllupsplanene svært hemmelig og fortalte venner og familie om begivenheten først forrige uke. Seremonien finner sted på Santa Catalina, 32 kilometer fra Los Angeles.

Williams og Field møtte hverandre i 2006. Men det var først i november i fjor at 36 år gamle Robbie fridde til henne på direkten i et australsk radio-show.

Bryllupsgjestene skal nå, ifølge den engelske avisen, ha fått beskjed om å møte opp tidlige lørdag morgen på et bestemt sted. Deretter skal de bli fraktet til øya med båt.

- De har forsøkt å holde gjestelisten så liten som mulig og har avslørt bare en liten brøkdel av hva som kommer til å skje til de få, heldige som er invitert, sier en kilde til The Sun.
 
Nyheten kommer bare uker etter at det ble klart at Robbie Williams igjen skal være en del av boybandet Take That, og at han i hemmelighet har spilt inn et album som blir sluppet i november.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:  - Robbie reddet livet mitt