BABY SATTE STOPPER: Jessica Simpson og Eric Johnson har utsatt bryllupet to ganger på grunn av svangerskap. Her med barna Maxwell Drew og Ace Knute i New York i desember. Foto: Splash News/ All Over Press
BABY SATTE STOPPER: Jessica Simpson og Eric Johnson har utsatt bryllupet to ganger på grunn av svangerskap. Her med barna Maxwell Drew og Ace Knute i New York i desember. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

- Gifter seg 4.juli-helgen

Etter å ha utsatt bryllupet to ganger er det endelig duket for kjendisbryllup mellom Jessica Simpson og Eric Johnson.

SEOGHØR.NO: Popstjerne Jessica Simpson (33) og den tidligere idrettsutøveren Eric Johnson (34) blir endelig mann og kone - tre og et halvt år etter at de forlovet seg.

- De planlegger å gifte seg 4.juli-helgen i en seremoni i Santa Barbara i California, sier en kilde nær paret til UsMagazine.

Ifølge nettstedet var planen å gifte seg i Capri i Italia, men de to skal ha følt at det var for mye å be om at familien og vennene om å reise helt til Europa for bryllup.

STRÅLTE: Jessica Simpson og forloveden Eric Johnson deltok i White House Correspondents Association Dinner på The Washington Hilton i begynnelsen av mai. Om litt under to måneder gifter de to seg. Foto: Marcus Owen/startraksphoto.com/A
STRÅLTE: Jessica Simpson og forloveden Eric Johnson deltok i White House Correspondents Association Dinner på The Washington Hilton i begynnelsen av mai. Om litt under to måneder gifter de to seg. Foto: Marcus Owen/startraksphoto.com/A Vis mer

- Vi sender straks ut bryllupsinvitasjonene. Jeg har vært veldig nøye på hvordan jeg vil at ting skal være. Erics familie er over 90 personer alene, så det kommer til å bli et stort bryllup, sa hun på rød løper under The White House Correspondents Association Dinner på The Washington Hilton i begynnelsen av mai.

Paret begynte å date i mai 2010, og forlovet seg et halvt år senere. Planen har egentlig vært å gifte seg tidligere, men på grunn av de to svangerskapene har Jessica og Eric utsatt bryllupet to ganger.

De har datteren Maxwell Drew (2) og sønnen Ace Knute (10 mnd) sammen.

Jessica gikk kraftig opp i vekt etter svangerskapene, og har konsentrert seg om å bli kvitt kiloene før bryllupet. Etter fødsel nummer to har Jessica gått ned over 20 kilo, og stråler mer enn noen gang.

Jessica Simpson var gift med boyband-stjerne Nick Lachey fra 2002 til 2006. Dette blir Eric Johnsons første ekteskap.

LES OGSÅ: Jessica Simpson droppet sminken