Niklas Baarli og Benjamin Silseths bryllup:

Gifter seg: - Verdens største førstepremie

Det norske kjendisparet gir hverandre sine ja i dag.

EKTEPAR: I dag, lørdag, er den store dagen. Niklas Baarli og Benjamin Silseth skal gifte seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKTEPAR: I dag, lørdag, er den store dagen. Niklas Baarli og Benjamin Silseth skal gifte seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag var det endelig duket for et norsk kjendisbryllup igjen. Denne gangen var det radio-profil og «God kveld Norge»-programleder Niklas Baarli (32) og psykolog Benjamin Silseth (30) som giftet seg. Bryllupet fant sted ved Sporten i Holmenkollen i Oslo.

Eller, Niklas Silseth Baarli og Benjamin Baarli Silseth - som de nå skal hete.

FORFERDELIG: Niklas Baarli har gjort mye rart gjennom sin karriere, og forloveden Benjamin Silseth er klar i sin tale på hva han synes er det verste Niklas har gjort. Vis mer

- Totalt kaos

Paret har vært kjærester i snart ti år, og tok forholdet et steg videre da Baarli gikk ned på kne og fridde til sin utkårede. Planen var at bryllupet skulle stå i 2020, men som vi alle vet ble fjoråret amputert på mange måter, og bryllupet ble dermed utsatt.

Men så var dagen endelig her, tross litt kaos i forberedelsene. En måneds tid før den store dagen beskrev Baarli bryllupsplanleggingen slik:

- Det er totalt kaos å planlegge et bryllup, det er nå jeg skjønner det når folk sier at man blir gæren.

- Vi mangler å sende ut invitasjoner, kulturelle bidrag til seremonien, sette middagsmenyen, skrive tale - og så har vi ikke fått dressene våre ennå, lo Baarli den gang.

FREMTIDEN: Henrik Borg og Lisa Anckarman har planene klare både når det gjelder bryllup og barn. Video: Rød Løper / Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Føler meg griseheldig

Nå ser det imidlertid ut til at både dressene kom i tide og at gjestene fikk invitasjonene. Det var en celeber gjesteliste, og et spent brudepar som møtte Se og Hør før den store festen.

- Jeg føler meg griseheldig. Jeg føler at jeg har vunnet verdens største førstepremie. Jeg skal gifte meg med verdens fineste mann, sier Baarli.

Benjamin forteller at han føler seg like heldig som sin kommende ektemann, og at han gleder seg til denne dagen.

- Forventningene er at det blir en eneste stor fest, legger han til, før hans kommende ektemann sier:

- Hvis ikke alle er sjøsyke når de drar hjem, så har vi feilet.

Om fremtiden som ektefeller forteller radioprofilen at han tror det blir akkurat som å være kjærester.

71 GRADER NORD: Det ble en tung finaledag for programleder Niklas Baarli, som midtveis endte med å trekke seg. Vis mer

- Ingen planer om å «få den opp»

Til bryllupsnatten er imidlertid forventningene lave - ettersom brudgommene heller velger å kjøre full fres på fest gjennom hele natten.

- Jeg har ingen planer om å «få den opp», for jeg har tenkt til å være alt for full til det - det skal være ereksjonssvikt hele natten, ler Baarli.

Brylupsreisen går til Milano, der ekteparet skal spise pizza og pasta til de gulper. Resten venter de med å planlegge til det er greit å reise lenger.

LES OGSÅ: - Blir bryllup neste sommer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer