Niklas Baarli:

Gifter seg: - Totalt kaos

Niklas Baarli og Benjamin Silseth skal gifte seg om under en måned.

GIFTEKLARE: Niklas Baarli og Benjamin Silseths bryllup nærmer seg med stormskritt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
GIFTEKLARE: Niklas Baarli og Benjamin Silseths bryllup nærmer seg med stormskritt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«God kveld Norge»-programleder og tv-profil Niklas Baarli (32) og forloveden Benjamin Silseth (30) har vært kjærester i snart ti år.

I 2018 tok de forholdet til et nytt nivå, da Baarli gikk ned på kne og fridde til sin utkårede. Planen var at bryllupet skulle stå i 2020, men som vi alle vet ble det året amputert på mange måter, og bryllupet ble dermed utsatt.

Nå nærmer den store dagen seg med stormskritt, og i den anledning tar Se og Hør en prat med den kommende brudgommen for å høre hvordan det står til.

Doktorgrad i prokrastinering

- Det er totalt kaos å planlegge et bryllup, det er nå jeg skjønner det når folk sier at man blir gæren, sier Baarli og forklarer:

- Det er ti tusen ting å fikse, hvorfor er det ingen som sier at man må søke om en vigselsattest, liksom?

Programlederen forteller at da de i fjor måtte utsette bryllupet, fikk de plutselig et hav av tid til å planlegge videre - noe som ikke nødvendigvis var en bra ting.

- Jeg er en sånn som utsetter det som utsettes kan. Hvis det hadde vært mulig å ha en doktorgrad i prokrastinering, så hadde jeg nok hatt den.

Det er nå under én måned til bryllupet, og det er fortsatt en del ting som står igjen på listen over gjøremål.

- Vi mangler å sende ut invitasjoner, kulturelle bidrag til seremonien, sette middagsmenyen, skrive tale - og så har vi ikke fått dressene våre ennå, ler Baarli, uten å virke nevneverdig stressa - det tar nemlig forloveden seg av:

- Jeg blir ikke stressa, men jeg tror ikke Benjamin har sovet på en uke.

71 GRADER NORD: Det ble en tung finaledag for programleder Niklas Baarli, som midtveis endte med å trekke seg. Vis mer

- Mange kokker, mye søl

Bryllupsplanlegging og stress kan ofte være bakgrunn for diskusjoner og krangler. Det slipper imidlertid Baarli og Silseth, mener tv-profilen.

- I starten så meldte jeg meg litt ut av planleggingen, fordi jeg merket at Benjamin hadde litt tenning - så da tenkte jeg «mange kokker, mye søl». Men vi er enige om det meste egentlig, sier han og utdyper:

- Han får alt han har lyst på, fordi jeg er en tøffel. Jeg har veldig lite sterke meninger rundt bryllup - så lenge det er fri bar og gode venner er jeg fornøyd. Jeg tror jeg er den perfekte partner å planlegge med, fastslår «God kveld Norge»-profilen humoristisk.

- Tror du Benjamin er enig i det?

- Ikke på noen måte.

FORFERDELIG: Niklas Baarli har gjort mye rart gjennom sin karriere, og forloveden Benjamin Silseth er klar i sin tale på hva han synes er det verste Niklas har gjort. Vis mer

Muntlige invitasjoner

Baarli er spent på å se hvem av gjestene som dukker opp på den store dagen, og ikke minst til hvilket tidspunkt. Invitasjonene har som nevnt ikke funnet veien til postkontoret helt ennå.

- Vi har en muntlig avtale med alle gjestene. Vi har invitert 105 stykker, som betyr 105 muntlige avtaler. Så du hører jo det er katastrofe!

BRYLLUPSKAOS: Benjamin Silseth og Niklas Baarli er ikke helt i rute til bryllupet som er om under en måned. Foto: Fredrik Hagen / NTB
BRYLLUPSKAOS: Benjamin Silseth og Niklas Baarli er ikke helt i rute til bryllupet som er om under en måned. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer

Foreløpig venter Baarli og forloveden på at regjeringen skal iverksette trinn fire av gjenåpningen. Per dags dato er det nemlig kun lov til å være inntil 100 personer på private arrangementer i leid lokale.

- Hva gjør dere hvis trinn fire ikke er iverksatt når bryllupet skal stå?

- Da må vi skrape av fem stykker fra listen, så da tar vi de fem vi misliker mest. Det blir nok en avslutning av vennskap isåfall, spøker 32-åringen.

«Ugly cryface»

Selv om duoen overhodet ikke er i rute, påpeker Baarli at hastverk ikke nødvendigvis er lastverk.

FYLLEKULE: Alt går ikke som det skal når Niklas Baarli, Rikke Isaksen og Fridtjof Nilsen inviterer til fyllefest i «Juleølkalenderen» på Dplay. Vis mer

11. september samles forhåpentligvis 105 gjester og to brudgommer i Holmenkollen for å ferie kjærligheten med god mat og hygge. Han avslører også at de to skal ta hverandres etternavn.

Det er ikke mangel på fine øyeblikk i et bryllup, og det er ingen tvil om hva han gleder seg mest til - utenom festen så klart:

- Jeg gleder meg veldig til å høre Benjamin sin tale til meg. Også gruer jeg meg til min egen tale, fordi jeg vet jeg kommer til å grine gjennom hele greia. Og jeg har skikkelig «ugly cryface» og hikster, så ingen komme til å høre hva jeg sier. Det er ingen søt tåre som renner ned kinnet liksom, det er ordentlig hulking - så det blir en pinlig affære for min del, sier han humørfylt, og legger til at han selvfølgelig ikke har skrevet et eneste ord på talen til sin fremtidige ektemann.

LES OGSÅ: Røper detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer