LYKKEN BRAST: Ekteskapet ser ut til å være over for den svenske Hollywoodfruen Anna Anka og artistektemannen Paul Anka. Foto: AP
LYKKEN BRAST: Ekteskapet ser ut til å være over for den svenske Hollywoodfruen Anna Anka og artistektemannen Paul Anka. Foto: APVis mer

- Gifter meg ikke uten et par mill. i garanti

Men nå risikerer Anna Anka at den kommende eksmannen sitter igjen med pengene...

SEHER.NO: Torsdag leverte den kjente artisten Paul Anka (68) inn skilsmissesøknad til en domstol i California, med ønske om å forlate den svenske kona Anna Anka (38).

Søknaden ble innlevert etter en krangel i forrige uke som endte med at ekteparet Anka begge skal ha ringt politiet.

Ifølge den Expressen skal Anna nå ha flyttet ut fra parets millionvilla og inn på et hotell.

Artisten Paul Anka er god for hele 340 millioner kroner, og mandag møtes parets advokater for første gang i kampen om å fordele millionene.

Ifølge den svenske avisen, er det store spørsmålet nå om ekteparet skrev under på en ekteskapelig kontrakt før de giftet seg eller ikke.

Dersom paret skrev under på en kontrakt, er et vanlig opplegg at fordeling av eiendom og lignende forandres ettersom hvor lenge ekteskapet har vart. Anna Anka skulle ifølge et slikt opplegg ha fått mer penger for hvert år paret har vært gift, men ettersom ekteskapet nå ser ut til å være over etter kun 18 måneder, betyr det altså færre millioner på Anna.

I september 2007, før Anna giftet seg med "Diana"-sangeren, fortalte hun ifølge Expressen at hun kom til å sørge for å skrive under en kontrakt før hun giftet seg med ham.

- Jeg kommer ikke til å gifte meg men ham hvis ikke kontrakten garanterer meg minst et par millioner, uttalte hun i radioprogrammet "Howard Stern Show", ifølge Expressen.


Paul Anka hevder også ifølge Expressen at paret har en ekteskapelig kontrakt, men i et intervju med Chic i oktober uttalte Anna derimot at ekteparet ikke hadde skrevet under på noe.

- Nei, det har vi ikke. Vi har jo barn sammen og da skiver man om oftest ikke ekteskapskontrakter, sa hun den gang.

Den vanligvis så snakkesalige Hollywoodfruen har ikke ønsket å kommentere Pauls krav om skilsmisse til Expressen.

Anna og Paul giftet seg i 2008, og sammen har paret sønnen Ethan (3), i tillegg til Annas datter Elli (6).

Vibelønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Kortvokste raser mot Anka