- Gifter meg ikke før om 20 år

Selv om stjernen akkurat forlovet seg...

TJUE ÅR: Ifølge Megan Fox gifter hun seg ikke før om 20 år. Foto: Stella Pictures
TJUE ÅR: Ifølge Megan Fox gifter hun seg ikke før om 20 år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne uken kom nyheten om at Megan Fox (24) har forlovet seg med Brian Austin Green (36) ut. Nå viser det seg imidlertid at det ikke vil skje på en god stund.

Den sexy skuespillerstjernen har nemlig fortalt venner at hun kommer til å være 44 år gammel når bryllupet skal avholdes. Det betyr at det ikke vil bli noe giftermål før om 20 år.

- Jeg kommer til å være 44 år gammel når jeg gifter meg, skal stjernen ha uttalt ifølge PerezHilton.com.

Det ble slutt mellom paret i 2009, men det tok ikke mange månedene før de fant tilbake til hverandre. Nå er følelsene sterkere enn noensinne.

- Jeg er ikke typen som har et gigantbryllup, forteller skuespilleren. Men jeg kan ikke vente med å si ja til Brian. Han er min drømmemann, sa Fox nylig til Us Magazine.

Men om det «Transformers»-stjernen sier er sant, noe som er høyst usikkert, må Brian belage seg på noen års venting. Han vil også være 56 år gammel under bryllupet. Men Megan har tidligere innrømmet at det meste hun sier er ren løgn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå skal hun gifte seg!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer