- Gifter meg forhåpentligvis snart

Nicole Scherzinger legger utroskapsskandalen bak seg for godt.

VIL BLI GIFT OG FÅ BARN: - Jeg ville elsket å bli mamma til et par barn etter hvert, sier Nicole Scherzinger, som er lykkelig forelsket i Formel 1-føreren Lewis Hamilton. Foto: All Over Press
VIL BLI GIFT OG FÅ BARN: - Jeg ville elsket å bli mamma til et par barn etter hvert, sier Nicole Scherzinger, som er lykkelig forelsket i Formel 1-føreren Lewis Hamilton. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I fjor ble det kjent at «Pussycat Dolls»-sangerinnen Nicole Scherzinger (31) var rasende, etter at diverse utroskapsrykter ble spredt på nettet.

Flere medier skrev nemlig om en romanse mellom Nicole, som var med i det populære programmet «Dancing With The Stars», og hennes dansepartner Derek Hough.

Scherzinger hevdet hardnakket at forholdet mellom henne og Derek var hundre prosent profesjonelt, og at hun fortsatt hadde et godt forhold til Formel 1-føreren Lewis Hamilton (25).

Nå er derimot utroskapsanklagene et tilbakelagt kapittel.

«Poison»-sangerinnen har datet Hamilton i tre år, og innrømmer at hun er klart til å ta forholdet enda et steg videre og starte familie med idrettsstjerne.

- Jeg vil gifte meg før jeg vi får barn, og forhåpentligvis vil det skje ganske snart. Og jeg ville elsket å bli mamma til et par barn etter hvert, sier hun til Closer magazine.
 
Nicole fikk prøve seg som gjestedommer i talentshowet «X Factor» tidligere i år, og innrømmer at hun seriøst ville vurdert å bli en del av dommerpanelet i den amerikanske versjonen av programmet dersom hun skulle få tilbud om det når Simon Cowell går igang med en ny runde.

- Hvis Simon spør meg, er det selvsagt noe jeg vil tenke på. Men akkurat nå er jeg veldig fokusert på musikken og albumet mitt, sier hun til magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nakenscenene er kule