Gifter han seg neste uke?

Han sa han aldri skulle gjøre det igjen…

KLAR FOR BRYLLUP?: Spekulasjonene går nå i om George Clooney og kjæresten Elisabetta Canalis skal gifte seg i Italia i neste uke. Foto: All Over Press
KLAR FOR BRYLLUP?: Spekulasjonene går nå i om George Clooney og kjæresten Elisabetta Canalis skal gifte seg i Italia i neste uke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: George Clooney har tidligere uttalt at han aldri skal gifte seg igjen, men nå spekuleres det i at kjekkasen har kommet på andre tanker.

For ifølge italienske aviser, skal visstnok Clooney og kjæresten Elisabetta Canalis gå med bryllupsplaner allerede torsdag om en uke, skriver britiske OK!

Spekulasjonene har startet etter at et gigantisk lysthus er reist utenfor Clooneys luksusvilla i Lake Como, nord i Italia.
 
Det blir også hevdet at den italienske designeren Roberto Cavalli i hemmelighet skal ha designet Canalis' kjole.

Paret møtte hverandre i juli i fjor, og viste seg for første gang offentlig sammen i Venezia i september. 

George Clooney var gift med Talia Balsam mellom 1989 og 1993, og det var etter skilsmissen fra henne at han sverget å være evig ungkar.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Han er en fantastisk kysser