Brooklyn Beckham:

- Gifteplaner skaper splid i familien

Brooklyn Beckham skal etter fem måneder være klar for å slå seg til ro med Nicola Peltz.

BRYLLUPSPLANER: Etter alt å dømme skal Brooklyn Beckham være klar for å kalle kjæresten Nicola Peltz for kona si i nærmeste fremtid. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSPLANER: Etter alt å dømme skal Brooklyn Beckham være klar for å kalle kjæresten Nicola Peltz for kona si i nærmeste fremtid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kjendissønnen Brooklyn Beckham (20) har i løpet av de siste årene blitt koblet til en rekke jenter. De siste fem månedene er det imidlertid skuespiller Nicola Peltz (25) som har kapret hjertet hans, og duoen bekreftet i begynnelsen av januar at de hadde blitt et par.

Og nå kan det se ut til at det unge paret er klare for å ta steget videre i forholdet.

Ifølge kilder nær paret skal nemlig kjendissønnen være hodestups forelsket i Nicola, og skal allerede føle at hun er den han ønsker å slå seg til ro og dele resten av livet sitt med, skriver the Mirror.

Uenige

Men Brooklyns angivelige bryllupsplaner skal derimot ikke ha blitt tatt like godt imot av enkelte i familien hans. Ifølge den britiske tabloidavisen skal nemlig 20-åringens far, den tidligere fotballstjerna David Beckham (44), mene at sønnen går altfor fort frem.

Mamma Victoria Beckham (45) kunne på sin side ikke vært gladere på parets vegne, ifølge kildene.

- Etter hans siste forhold med modell Hana Cross er Victoria bare glad for at Brooklyn er sammen med noen hun mener er en perfekt match for ham, sier en kilde til Heat, ifølge the Mirror.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer