Brooklyn Beckham:

- Gifteplaner skaper splid i familien

Brooklyn Beckham skal etter fem måneder være klar for å slå seg til ro med Nicola Peltz.

BRYLLUPSPLANER: Etter alt å dømme skal Brooklyn Beckham være klar for å kalle kjæresten Nicola Peltz for kona si i nærmeste fremtid. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSPLANER: Etter alt å dømme skal Brooklyn Beckham være klar for å kalle kjæresten Nicola Peltz for kona si i nærmeste fremtid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kjendissønnen Brooklyn Beckham (20) har i løpet av de siste årene blitt koblet til en rekke jenter. De siste fem månedene er det imidlertid skuespiller Nicola Peltz (25) som har kapret hjertet hans, og duoen bekreftet i begynnelsen av januar at de hadde blitt et par.

Og nå kan det se ut til at det unge paret er klare for å ta steget videre i forholdet.

Ifølge kilder nær paret skal nemlig kjendissønnen være hodestups forelsket i Nicola, og skal allerede føle at hun er den han ønsker å slå seg til ro og dele resten av livet sitt med, skriver the Mirror.

Uenige

Men Brooklyns angivelige bryllupsplaner skal derimot ikke ha blitt tatt like godt imot av enkelte i familien hans. Ifølge den britiske tabloidavisen skal nemlig 20-åringens far, den tidligere fotballstjerna David Beckham (44), mene at sønnen går altfor fort frem.

Mamma Victoria Beckham (45) kunne på sin side ikke vært gladere på parets vegne, ifølge kildene.

- Etter hans siste forhold med modell Hana Cross er Victoria bare glad for at Brooklyn er sammen med noen hun mener er en perfekt match for ham, sier en kilde til Heat, ifølge the Mirror.

- Nicola er vakker, rik, godt oppdratt, ambisiøs, hardtarbeidende og respektfull, og Victoria kommer godt overens med henne. Dette er den første jenta Brooklyn har vært sammen med som Victoria liker så godt, og hun tror ikke han kan finne en som passer mer perfekt, legger kilden til.

STJERNEFORELDRE: Victoria og David skal ikke være enige om sønnen bør gifte seg nå eller ikke. Foto: NTB Scanpix
STJERNEFORELDRE: Victoria og David skal ikke være enige om sønnen bør gifte seg nå eller ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Avisen skriver at Peltz kommer fra en velstående familie i New York, at hun har mange gode kontakter og er den type jente Spice Girls-stjernen hadde sett for seg at sønnen skal gifte seg med.

Nicola er datter av milliardæren Nelson Peltz og modellen Claudia Heffner Peltz, og er godt likt av alle i kjærestens familie. Det betyr imidlertid ikke at David mener at de bør gifte seg allerede nå. Ifølge avisen ønsker fotballstjernen at hans førstefødte skal være litt eldre når han blir smidd i hymens lenker.

Flere romanserykter

Selv giftet David og Victoria seg på et slott i Dublin i Irland i 1999.

Det ikoniske paret møttes for første gang i 1997 i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet. På den tiden var Victoria Beckham, som da het Adams til etternavn, med i Spice Girls, og «Posh Spice» falt raskt for den kjekke Manchester United-spilleren.

Duoen fikk kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier, og 4. juli for over 20 år siden giftet kjendisparet seg som tidligere nevnt i en overdådig seremoni i Irland.

Det britiske ekteparet, som har fire barn sammen, sønnene Brooklyn, Romeo (17) og Cruz (15), og datteren Harper (8), fremstår som et av de stødigste og lykkeligste parene i kjendisverdenen - der langt ifra alle ekteskap varer livet ut.

Det er derfor ikke så unaturlig at de ønsker det samme for sønnen, og at faren derfor mener han bør vente med å gifte seg.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Brooklyn Beckham har som nevnt vært involvert med en rekke kvinner og har også lagt bak seg et lengre forhold.

Fra 2014 var han i et av-og-på forhold med skuespiller Chloë Moretz (23), men i kjølvannet av utroskapsrykter våren 2018 valgte stjerneparet å gå hver til sitt.

LES OGSÅ: Røper «hemmelig» kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer