«Too Hot To Handle»:

Gifteplaner etter svindyr sex

Slik går det med tv-paret «alle» prater om.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer
Publisert
  • OBS: Artikkelen er full av spoilers.

Nordmenn har allerede vist stor interesse rundt Netflix' nye datingprogram - «Too Hot To Handle». Det er den mest sette serien på strømmetjenesten i disse dager, og har dermed etter flere uker slått «Tiger King» ned fra tronen.

Se og Hør har til stor interesse omtalt serien, der de ti deltakernes mål er å holde fingrene så langt fra hverandre som overhodet mulig. Bestemmer de seg for å onanere, kysse eller å ha sex, vil det nemlig koste dem dyrt. Potensielt kan deltakerne stikke av med 100 000 dollar, i overkant av én million kroner, men penger forsvinner fra den totale potten dersom noen bryter reglene.

Det blir, av åpenbare årsaker, gjenstand for både drama og intriger på den tropiske øya. Netflix slapp alle episodene i et jafs, og ivrige fans har allerede fått med seg slutten av programmet - der den endelige pengesummen deles ut.

Fant kjærligheten

Sjokkrealityen ble innspilt for omtrent et år siden, og mye har skjedd siden den gang. Et av parene som raskt fanget manges oppmerksomhet var Harry Jowsey og Francesca Farago.

FANT KJÆRLIGHETEN: Harry Jowsey og Francesca Farago ble kjærester etter innspillingen. Nå har de planene klare for livet sammen. Foto: Netflix
FANT KJÆRLIGHETEN: Harry Jowsey og Francesca Farago ble kjærester etter innspillingen. Nå har de planene klare for livet sammen. Foto: Netflix Vis mer

Ikke bare kom de seg helskinnet gjennom tv-eksperimentet, men de har også klart å bevare romantikken etter endt innspilling.

- Jeg elsker ham veldig. Det er helt sykt å tenke på, for vi møttes under noen merkelige omstendigheter. Jeg tror vi kommer til å være sammen hele livet, sier Farago i et intervju med Entertainment Tonight.

DISSE SAVNER VI: Det er en rekke reality-deltakere som mer eller mindre har forsvunnet fra rampelyset. Disse deltakerne er svært savnet av Rød Løper-redaksjonen. Vis mer

Dyrt ligg

For omstendighetene var altså nokså merkelige. Tidligere denne uken kunne produsentene av programmet fortelle til The Wrap at deltakere som for eksempel er fysne på en blowjob i varmen kan risikere å tape 6000 dollar - eller 62 000 norske kroner.

Det trekkes fra den totale premiepotten på 100 000 dollar, rundt én million kroner i dagens kurs. Denne potten skal deles på alle, og det kan derfor bli svært dårlig stemning om noen går for langt.

Et uskyldig kyss ville dessuten alene kostet dem 3000 dollar, eller 31 200 kroner. Prisen for samleie er derimot stivest av alle. Velger deltakerne å hoppe i høyet, må de vinke farvel til 20 000 dollar. Det tilsvarer hele 20 prosent av totalbeløpet, eller 208 000 norske kroner.

STORT JAFS: De to unge turtelduene klarte ikke å holde seg unna hverandre i villaen, noe som medførte at totalt 32 000 dollar forsvant fra potten. At de hadde samleie sørget alene for en barbering på 208 000 kroner. Foto: Netflix
STORT JAFS: De to unge turtelduene klarte ikke å holde seg unna hverandre i villaen, noe som medførte at totalt 32 000 dollar forsvant fra potten. At de hadde samleie sørget alene for en barbering på 208 000 kroner. Foto: Netflix Vis mer

Harry Jowsey og Francesca Farago er en av grunnene til at potten på sikt ble mindre. De står faktisk for det største pengesluket i hele serien på 32 000 dollar. Samleiet alene kostet dem 208 000 kroner.

Da innspillingen var over, var potten nemlig på 75 000 dollar, noe som vil si at de ti deltakerne fikk 7500 dollar hver - om lag 78 000 norske kroner. Det var de fornøyde med.

Se dette innlegget på Instagram

always been you.. @harryjowsey♥️

Et innlegg delt av TOO HOT TO HANDLE (@francescafarago)

Vil gifte seg

Til ET forteller de at de har planer om å bruke pengene på hverandre. Jowsey hadde nemlig en plan om å fri til henne i Paris.

- Jeg skulle overraske henne med et frieri. Jeg ødela derimot overraskelsen med å fortelle det til henne tidlig. Jeg er på ekte veldig mye lykkeligere nå som jeg har henne rundt meg, sier han, og røper dermed at de to gjerne vil gifte seg.

Tid sammen får de derimot ikke nå. Han er fra Australia, mens hun er fra Canada. Begge isolerer seg derfor hver for seg i denne krevende tiden, noe som selvsagt har vært en prøvelse.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

De mener likevel at de trolig kommer såpass sterke ut av situasjonen at de kan ta forholdet videre til det neste steget.

- Når karantenen er ferdig har vi tenkt til å flytte sammen. Det kommer til å være fantastisk og magisk. Vi skal gifte oss og få barn, sier Farago.

For å feire forholdet har duoen dessuten fått matchende tatoveringer på fingrene - av et lyn. Den viste de fram under Skype-intervjuet med ET. Når de får møtes igjen er foreløpig ikke sikkert, men det er altså tydelig at de ikke har noen tid å miste.

LES OGSÅ: Sjokkerte på Instagram - ble for mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer