TINDER: Lily Allen har flere frekke bilder av seg selv på sin Tinder-konto. Allikevel hevder hun at det kun er for å møte nye venner.  Foto: Splash News
TINDER: Lily Allen har flere frekke bilder av seg selv på sin Tinder-konto. Allikevel hevder hun at det kun er for å møte nye venner. Foto: Splash NewsVis mer

Gifte Lily Allen dukket opp på Tinder

- Jeg bruker det for å treffe folk som ikke er i bransjen, sier popstjernen.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Lily Allen (30) har vært gift med Sam Cooper siden 2011, og sammen har de fått døtrene Ethel (3) og Marnie (2).

Allikevel er Lily en aktiv Tinder-bruker, og har svært lettkledde bilder av seg selv på profilen sin.

- Jeg er mye på turné og da vil jeg møte mennesker som ikke vil snakke om underholdningsbransjen, sier hun til The Sun.

Det skal altså ikke være noen slibrig grunn til at popstjernen har en Tinder-konto med nesten helt nakne bilder.

FAMILIEN: Lily Allen med sine to døtre i Malibu.  Foto: Xposure
FAMILIEN: Lily Allen med sine to døtre i Malibu. Foto: Xposure Vis mer

- Jeg liker drinker, sigaretter og fest. Noen av bildene er gamle og noen er helt nye, sa hun.

Da hun oppdaget Tinder, twitret hun også om det. Den gifte stjernen legger altså ikke noe som helst skjul på aktiviteten.

Kollapset på gresset

Men livet er ikke lett for brunetten.

UROLIG: Ektemannen til Lily Allen skal være redd for at hans berømte kone skal falle tilbake til gamle uvaner.  Foto: Xposure
UROLIG: Ektemannen til Lily Allen skal være redd for at hans berømte kone skal falle tilbake til gamle uvaner. Foto: Xposure Vis mer

Tidligere denne måneden fikk Lilys harde festing dramatiske konsekvenser da hun kollapset på gresset under Glastonbury-festivalen i England.

Popstjernen fikk hjelp av ambulansepersonell på stedet og episoden varte i rundt 45 minutter.

– Hun var helt borte, ante ikke hvor hun var. Vennene hennes spurte hele tiden om det gikk bra, og de prøvde konstant å få i henne vann, sa et øyenvitne til The Mirror.

Nå skal familie og venner være bekymret for helsen hennes.

- Lily føler seg litt «lost» og sliter med å finne plassen sin. Hun er så ekstrem og er vant til å fokusere på å være en ting om gangen. Derfor er det vanskelig for henne å finne ut av hvordan hun skal klare å være popstjerne, mor og kone samtidig.

- Det virker som om «å ta av» er standarmoduset hennes fordi det er det hun alltid har gjort før, sier en kilde til Grazia magazine, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: Lily Allen brast i gråt da hun snakket om sin dødfødte baby

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.